Valentine's Day Nails by KIKO

By | 2/10/2015 12:56:00 p.m.
      Am avut prima data contact cu ojele de la Kiko prin toamna anului trecut cand am avut norocul sa am delegatie in Venetia.Despre calatorie v-am povestit deja asa ca nu prea mai am ce sa va zic, dar va pot spune despre produsele Kiko pe care mi le-am luat de acolo.


      Cand am plecat aveam deja in gand sa dau o fuga pe la magazin, mai ales ca prietena mea care era deja acolo mi-a zis ca a cam ramas fara bani in urma celor cinci treceri ale sale pe la ei.
      Eu nu am fost de cinci ori pe la magazin cu de cu siguranta mai multe ori asa ca m-am ales si cu oja despre care va vorbesc azi.Trebuie sa recunosc ca am fost atat de ametita in acele doua saptamani ca nici nu am observat ca o aveam, asa ca mare mi-a fost bucuria cand am ajuns asaca si am vazut ce minunatie am cumparat.
      Este o nuanta de roz perlat, foarte sidefata si cu particule de sclipici auriu.Ce imi puteam dori mai mult.Cosmina ar zice "daca e auriu, e Maria" si mare dreptate ar avea.Pana acum am purtat-o cam de patru ori pe unghii, cu base coat si top coat si pot spune ca rezista eroic pana la patru-cinci zile, dar fata acestea doua este o dezamagire totala.Mamei nu i-a rezistat nici macar o zi, avand surpriza ca in nici trei ore sa sara de pe colturile ungiilor.Bleah...


      Nu imi dau seama daca sunt partinitoare pentru faptul ca imi place culoarea, sau pur si simplu mie nu mi-a facut fite pana acum, dar cu siguranta eu am alta parere despre acest produs fata de V.Il recomand? Eu da, mama nu.Cred ca depinde de ph-ul fiecaruia sau de cum iti aplici oja pe unghii si ce alte produse folosesti.
Brand: Kiko
Colectie: Quick Dry
Nuanta: 858 Metallic Rosy Taupe
Valabilitate: 36 de luni de la deschidere
Cantitate: 10 ml
Pret: ~12 lei
De unde se cumpara: www.kikocosmetics.ro 

 Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com