Stiu de unde sa iti cumperi dulapior pentru cosmetice...

By | 2/06/2015 03:53:00 p.m.
      Mereu mi-am dorit sa am un dulapior in care sa imi depozitez cosmeticele.Nu am inca masa de toaleta la care visez, si asta ma impiedica sa imi cumpar un dulap special de cosmetice asa ca am inceput sa ma uit prin magazine dupa dulapioare de plastic: mici, de plastic, transparente.


      De ce mici, de plastic si transparente?E simplu: mic pentru ca nu trebuie sa ocupe mult spatiu, de plastic pentru a fi cat mai usor si transparent pentru a putea vedea produsele depozitate inauntru sertarelor.
      Ei bine va scriu acest articol pentru ca am observat ca sunt multe fete care cauta acest tip de produs si eu am gasit ceea ce cautam.Unde?La Kaufland.Nu stiu cum sunteti voi, dar mie imi place ca atunci cand merg la cumparaturi intr-un supermarket sa dau o raita si prin raioanele de unde stiu ca nu am nimic de cumparat.Asa s-a intamplat si acum si m-am intors acasa cu minunatia din pozele de mai jos.

      Simplu si micut isi face loc oriunde.Am observat ca daca vrei mai multe le poti scoate capacele si le poti imbina ca si cum ar fi unul singur, creand astfel un "turn" de sertare.Mie imi place tare mult si cred ca o sa merg sa mai achizitionez macar unul si o sa le asez unul peste altul exacta sa cum v-am zis deja.

        Pretul acestui micut este de 16 -17 lei.Stiti cum sunt preturile in supermarketuri doar, variaza de la unul la altul, dar nu ar trebui sa fie mai mult de 17 lei si ar trebui sa se poata gasi in orice Kaufland.Eu l-am cumparat din Kaufland Sud din Ploiesti.

        Va intereseaza un astfel de dulapior?Daca aveti spuneti-mi si mie de unde vi le-ati cumparat.

         LIKE si SHARE ca sa afle cat mai multa lume!

Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com