Noutati Sérum Végétal by Yves Rocher + Concurs !

By | 2/12/2015 04:36:00 p.m.
       Acum doua saptamani am avut ocazia sa cunosc una dintre cele mai impresionante echipe de specialisti in materie de produse de frumusete: echipa Yves Rocher in frunte cu succesorul lui Yves Rocher, Tommy Rocher.Evenimentul a fost dedicat pentru a celebra lansare unor noi produse din gama Serum Vegetal dedicate tenurilor mature.
     

       Trebuie sa recunoc ca baietii astia de la Yves Rocher s-au intrecut pe ei, din punctul meu de vedere, si au scos pe piata o noua tehnologie in ceea ce priveste protejarea impotriva imbatranirii: Ficoida Glaciala.Ei spun ca unul dintre cele mai importante motive pentru care cremele antirid nu au efecte este faptul ca procentul de asimilare al acestora este mic.Daca stam sa ne gandim nu putem spune ca nu au dreptate.De cate ori ati simtit ca nu aveti tenul hidratat? Eu cu siguranta am patit-o de mai multe ori.Prin intermediul acestui event am luat la cunostinta faptul ca ”Asimilarea este capacitatea pielii de a permite absorbția unui ingredient activ, apoi de a-l utiliza, pentru a extrage beneficiile din interiorul lui. Pielea este un organ inteligent. Trebuie să aleagă întotdeauna ceea ce este bun pentru ea.. Pentru a permite absorbția unui ingreident activ, mai întâi trebuie să-l recunoascăacum imtelegeti de ce spun ca are logica?      
       Gama Serum Vegetal s-a imbogatit astfel cu trei noi mini-game de produse:
1. Serum Vegetal cu efect antirid si de luminozitate- care are in componenta Ficoida Glaciala si extractul de Oryza.Aceasta gama cuprinde patru produse:
Crema de zi antirid si luminozitate
Crema de noapte antirid si luminozitate
Roll-on pentru ochi antirid si luminozitate
Crema BB antirid si luminozitate FPS 20

1. Serum Vegetal cu efect antirid si de fermitate- care are in componenta Ficoida Glaciala si guma de Salcam.Aceasta gama cuprinde sase produse :
Ser restructurant antirid si fermitate
Crema restructuranta de zi
Crema restructuranta de noapte
Corector antirid pentru ochi si buze
Lapte demachiant cu efect de netezire
Lotiune Tonica pentru luminozitate

1. Serum Vegetal cu efect antirid si de lifting- care are in componenta Ficoida Glaciala si extract din seminte de Catina.Aceasta gama cuprinde cinci produse :
Ser pentru ovalul chipului cu efect de lifting
Crema de zi cu efect de lifting
Crema de noapte cu efect de lifting
Crema pentru conturul ochilor cu efect de lifting
Masca Supra Lift cu efect antirid

        Pentru ca vreau sa va convingeti si voi de efectele noilor produse Yves Rocher m-am gandit sa va ofer spre castig o crema.Pentru ca imi cunosc cititoarele si stiu ca majoritatea au varsta cuprinsa intre 25 si 35 de ani am ales pentru voi un produs din prima gama: Serum Vegetal cu efect antirid si de luminozitate.


      Ce trebuie sa faceti ca sa castigati?
1.Like paginii de facebook Sudessa
2.Aboneaza-te prin email( prima casuta din side barul din dreapta sus)
3.Share acestui articol pe Facebook
4.Lasa-mi un comentariu in care sa imi scrii numele cu care ai dat like, adresa de email cu care te-ai abonat si link-ul  share-ului de pe facebook.

      Multa bafta tuturor!Concursul se termina pe 24 februarie.

      Castigatoarea este Ungureanu Gabriela! Felicitari!Astept email de la tine pe sudessasblog@yahoo.com cu datele de contact pentru a iti putea trimite premiul.

Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com