Noutati de iarna de la Elmiplant

By | 2/05/2015 12:31:00 p.m.
       Nu stiu cum sunteti voi, dar eu sunt dependenta de hidratare.Fie ca e vorba de ten , fie ca e vorba de corp, par sau unghii ma intereseaza sa nu am zone rugoase sau care sa arate nesanatos.
       Asa cum ne-a obisnuit pana acum, Elmiplant se gandeste la toate aceste lucruri si acum, la inceput de an ne ofera o noua gama de produse pentru corp.


       Pentru a reda pielii sănătatea și strălucirea, pentru a-i asigura o stare constantă de confort, elmiplant propune gama body nutrients ce conține patru produse destinate îngrijirii corpului.

      Indiferent de varianta aleasă, aceste noi produse se lauda ca, oferă hidratare până la 48 de ore şi se absorb ușor în piele, fără a lăsa urme grase. Formula acestora este îmbogăţită cu ingrediente 100% naturale, obţinute prin metode blânde, eco-friendly, ce asigură păstrarea proprietăților substanţelor active. 


      Loţiunea de corp intensiv-hidratantă body nutrients, cu extract de bambus şi iaurt, 13 lei
Iaurtul, un cocktail natural de proteine, minerale şi vitamine, hidratează imediat zonele uscate şi deshidratate. Reglează procesele bio-chimice de la nivelul pielii, stimulând regenerarea epidermei şi sinteza de colagen. Extractul de bambus protejează pielea, conferindu-i un aspect sănătos şi o textură fină şi delicată.  

      Lapte de corp nutritiv-reparator body nutrients, cu extracte de bumbac şi orez, 13 lei
Având un conţinut ridicat de minerale şi proteine, extractul de bumbac ajută la restabilirea catifelării şi elasticității pielii. În același timp, extractul de orez menține echilibrul natural de hidratare, îmbunătăţeşte aspectul pielii şi o lasă fină şi radiantă. 
      Loţiunea de corp pentru fermitate body nutrients, cu ulei de mandarine și Lipofirm, 15 lei
Tonusul pielii şi fermitatea se poartă în toate sezoanele anului! Loţiunea de corp elmiplant pentru fermitate îmbunătăţeşte elasticitatea şi redă pielii o textură vizibil mai catifelată şi mai fermă, după numai 7 zile de utilizare. Formula ce se absoarbe uşor în piele este îmbogăţită cu Lipofirm, un complex de ingrediente naturale ce reface fermitatea pielii, stimulând şi reglând micro-circulaţia. Uleiul de mandarine 100% natural, având proprietăţi tonice şi de purificareîmbunătăţeşte textura pielii, restabilindu-i elasticitatea şi supleţea.


       Loţiunea de corp Silky Radiance body nutrients, cu unt de cacao şi macadamia, 13 lei
Loţiunea de corp elmiplant Silky Radiance transformă pielea ternă şi deshidratată, conferindu-i un aspect sănătos, strălucitor şi catifelat, până la 48 de ore. Untul de cacao, un excelent ingredient emolient care se topeşte la temperatura corpului, hrănește pielea, restabilindu-i strălucirea naturală. Bogat în acizi graşi esenţiali, uleiul de macadamia hidratează, conferind o senzaţie catifelată şi fină.             Ei, ce spuneti?Va incanta vreuna dintre aceste noi lotiuni de corp?

Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com