Noutatea anului 2015 de la Ivatherm

By | 2/02/2015 09:17:00 a.m.
    Daca v-as spune ca nu astept inceputul de an as minti.Imi plac toate inceputurile de an pentru ca atunci este cel mai bun moment sa afli ce va fi nou pe piata, cu ce o sa te surprinda producatorii.Exact asa s-a intamplat si cu acest nou produs de la Ivatherm.Trebuie sa recunosc ca de mult  nu am mai folosit pentru demachiere altceva in afara de apa micelara, dar odata cu aceasta inovatie in domeniu am zis ca poate o sa abandonez apele micelare, atat de iubite.    Recomandat pentru curățarea zilnică a pielii sensibile, normale sau mixte.
    Înlătură machiajul și impuritățile de pe suprafața pielii. Prin compoziția sa special concepută pentru pielea normală sau mixtă, laptele demachiant are proprietăți anti-inflamatorii și hidratante.           Ajută la eliminarea toxinelor și îmbunătățește respirația cutanată. Cu o textură fină și lejeră, curăță pielea cu delicatețe.
    Aquaxyl  are acțiune  hidratantă prin echilibrarea fluxului hidric cutanat. Ca urmare a limitării pierderilor de apă şi optimizării rezervelor hidrice, pielea devine suplă, fină şi elastică.
   Calmiskin , bogat în flavonoide, reduce inflamaţia şi creşte starea de confort.
   Apa termală Herculane atenuează iritaţiile şi catifelează pielea prin proprietăţile ei calmante şi anti-iritante.


Pret recomandat: 79 RON


Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com