Incepe sa ninga cu hidratare, COD ALBASTRU de la Nivea

By | 2/06/2015 10:41:00 a.m.

     Mai eu v-am mai zis si in anul ce a trecut cat de importanta e hidratarea si mereu  imi ziceti sa nu va mai cert.Pai cum sa nu va cert cand voi nu stiti ca e cod albastru? Cum?
     Tocmai acum, iarna, cand pielea are cea mai mare nevoie de hidratare din cauza faptului ca se confrunta cu ger, vant si schimbari bruste de temperatura  Nivea ne vine in ajutor.
     Tocmai pentru ca trebuie sa fim pregatite pe toate planurile, Nivea propune sa lupte cu pielea dezhidratata pe toate planurile:

1.Hidratare sub dus
   Hidratatrea pielii începe de la duş, mai ales că spălarea îndepărtează bariera protectoare a pielii. Gelul de duş NIVEA Creme Care are o formulă de îngrijire delicată  cu  pro-vitamina B5 şi uleiuri nutritive ce curăţă şi hrăneşte pielea, în acelaşi timp. După spălare, aplică Laptele de Corp Hrănitor sub Duş. Cu o formulă bogată pentru hidratare intensivă cu ulei de migdale, se aplică în timpul duşului, după spălarea cu gelul tău de duş. Clăteşte şi usucă-te, apoi bucură-te de senzaţia unică de piele catifelată şi hidratată. Pentru hidratarea mâinilor foloseşte un săpun lichid hrănitor, ce întregeşte gama Creme Care.
Preţ NIVEA Creme Care gel de duş: 12,52 Lei; 250ml.
Preţ NIVEA Creme Care Sapun lichid: 11,44 Lei, 250 ml

Preţ NIVEA Lapte de Corp Hrănitor sub Duş: 17,29 Lei, 250 ml 
2.Hidratarea intensiva(fata, maini, corp)
  

 Dedicată atât feţei, cât şi mâinilor şi corpului, NIVEA Creme ajută la menţinerea barierei naturale de protecţie a pielii căreia îi conferă hidratare intensivă, supleţe şi catifelare. Este tolerată chiar şi de pielea sensibilă, datorită ingredientelor foarte blânde din compoziţie şi lipsei de conservanţi. Preţ: 7,46 lei, 75 ml
3.Hidratarea buzelor


   NIVEA Balsam de buze Essential Care cu o formulă hidratantă cu Ulei de Jojoba şi Unt de Shea protejează eficient buzele împotriva uscării, lăsându-le senzaţional de catifelate. Este perfect pentru tine dacă ceea ce îţi doreşti este o îngrijire naturală, neutră, fără parfumuri. Preţ: 8.84 lei
     Ei? V-am convins sa aveti grija de pielea voastra si acum, pe timp de iarna?

Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com