Gelurile mele preferate de dus

By | 2/24/2015 04:51:00 p.m.

        Cel mai placut moment al serii pentru mine este acela al dusului.De ce?Pai ce este mai frumos decat sa simti cum curge apa fierbinte pe pielea deja rece din cauza frigului de afara?Ce este mai frumos decat sa te invalui in miresmele gelurilor de dus.Cu siguranta eu mi-am gasit mica minune pentru dus in gelurile de la Yves Rocher.
     
       Nu imi dau seama de ce pana acum nu v-am scris despre ele pentru ca eu le folosesc de destul timp.Le-am descoperit acum trei ani intr-unul din magazinele lor si de atunci m-am indragostit de aromele lor.
       Daca nu ati folosit niciodata geluri de dus de la Yves Rocher va asigur ca atunci cand le veti mirosi o sa jurati ca stati chiar in fata produsului, de exemplu gelul de dus cu Gref chiar miroase a gref; nu e dulce deloc, chiar din contra, eu chiar simt si amareala cojii albe atunci cand il miros.
       Am ce-i drept doua preferate: cel cu cafea si cel cu gref, de care v- am vorbit mai devreme.La cel cu cafea nu ma asteptam.Nu sunt bautoare de cafea, dar mirosul acestuia imi aduce aminte de cafelele instant din care mama imi facea si mie cand eram mica.Reteta suna asa: o cana de apa, 2 lingurite din cafeaua ei proaspat facuta si 2-3 lingurite de zahar.Se amesteca si se obtine o apa foarte dulce cu aroma de cafea.Minunat!

     Textura este fina si usoara astfel ca produsul nu ramane pe piele mai mult decat ar trebui.Fac spuma multa asa cum imi place mie.Am mai observat ca majoritatea ingredientelor din care sunt facute sunt naturale.
      Din punctul meu de vedere cel mai mare atu al acestor produse este mirosul, dar nici celelalte lucruri nu sunt de lepadat.

Il recomand?  Da, sunt sigura ca vor ramane daca nu cele mai utilizate, cele ce isi vor gasi loc mereu pe raftul meu din baie.
Brand:Yves Rocher
Nume: Gel de dus
Cantitate: 200 ml
Pret: aprox 7-8 lei
De unde se cumpara: www.yves-rocher.ro sau din magazinele fizice ale Yves Rocher

 Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com