Biju-sapunuri de la Dove, modul de a avea mereu o piele hidratata

By | 2/21/2015 07:32:00 p.m.

          Va intrebam joia trecuta care este ritualul vostru de ingrijire, nu? Dove voia sa stie secretele voastre pentru a ne spune la randul lui un secret.
          Acum ca stau sa ma gandesc imi dau seama ca Dove m-a insotit de-a lungul timpului de mai bine de peste 15 ani.Imi placea cel mai mult textura sapunurilor si a gelurilor de dus: cele mai bogate (cremoase si cu multa spuma) geluri de dus.
           Asa cum probabil deja stiti orice piele frumoasa incepe cu o curatare optima a acesteia, motiv pentru care Dove s-a dedicat acesui aspect, dorind sa ofere noua, femeilor, produse care sa ne multumeasca, astfel ajungand sa creeze singurul sapun cu 1/4 crema hidratanta ce are un pH neutru si reuseste sa curete si sa mentina pielea hidratata pentru ca noi sa avem o PIELE FINA.


          Azi sunt tare bucuroasa sa va anunt ca Dove se reinventeaza.Nu, nu schimba formulele pentru care este atat de apreciat, ci isi imbunatateste ambalajele astfel incat sa ne transmita printr-o singura privire senzatia de hidratare pe care urmeaza sa o lase pielii.

          Ce spuneti?Si voi sunteti fane Dove?
       

Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com