Primul beauty swap intre bloggeritele din Romania

By | 1/14/2015 06:17:00 p.m.
      Vin si eu  acum la jumatatea lunii ianuarie si va urez La multi ani!Timpul nu mi-a permis pana acum sa ma ocup de blog, dar sper ca de azi inainte problemele or sa stea departe de mine.
      Vreau sa va vorbesc azi despre cel mai simpatic eveniment care implica blogosfera de beauty la care am participat eu in acesti patru ani de cand activez in online.


       Tin minte ca acum ceva timp Stella a propus acest tip de intalnire, dar nu ne-am mobilizat nici cum asa ca a trebui sa apara AniBB ca sa ne organizeze.Nimic de zis, e moldoveanca si tot ce poti sa zici atunci cand vorbeste ea e " da sefa".
        Locatia si sponsorii pentru mine conteaza mai putin, asta datorita faptului ca atmosfera a fost de asa natura ca a intrecut cu mult asteptarile atat ale mele cat si ale celorlalte blogarite.In sfarsit pot spune ca blogurile de beauty s-au concentrat toate asupra aceleiasi teme: schimbul de produse.Imi pare rau ca nu am avut camera de filmat la mine ca as fi facut filmulete in care sa vedeti femei entuziasmate ca au scapat de oja pe care nu o folosesc si ca au primit in schimb un ruj pe care-l considera "mica lor comoara".

         Eu am plecat de acolo cu o pensula KIM F221 de la Dana, doua oje noi de la Stella , un blush de la Monica si doua rujuri de la Jules.Mi-a placut tare mult evenimentul, asa cum probabil deja v-ati dat seama.Pe langa toate acestea am plecat cu o multime de alte lucruri primite din partea sponsorilor.
         Vreau sa felicit toate participantele la aceasta activitate, in frunte cu promotoarea.Datorita voua acest eveniment a vibrat.S-a vazut fericirea si entuziasmul tuturor si asta mi se pare cel mai important.
          Multumesc si sponsorilor evenimentului:

Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com