Cum am scapat de cosurile de pe spate...

By | 1/21/2015 09:15:00 a.m.
    Vreau sa va scriu despre aceasta minune care m-a ajutat sa scap de acneea de pe spate inca de prin vara.Am avut-o pe birou cred ca 2 luni.Ma uitam la ea si ma gandeam de ce nu o flosesc.A trebuit sa scrie Andreea despre experienta ei cu aceasta crema ca sa ma faca sa vreau sa o folosesc.
     Vorbesc despre  Silk Wrap Body Lotion de la Neoteric Cosmetics.Asa cum pueti observa am consumat deja o sticla.Si azi vreau sa imi dau comanda de o a treia.Apropo de asta, vedeti ca exista zilele acestea o reducere de 10%-20% la produsele din categoria Bath-Beauty, si daca folositi codul SUD143 veti avea o alta reducere, adunata celorlalte.
     Imi place foarte mult acest produs.Eu am incercat foarte multe produse pentru rezolvarea acestor probleme, dar in zadar.Cand am citit ca aceasta crema are efecte reale am zis ca trebuie sa o incerc.Efectele s-au vazut cam la doua saptamani dupa ce am inceput tratamentul.Pe vremea aia( adica asta vara) ma dadeam in fiecare seara.Trebuie sa mentionez ca nu ar fi bine sa folositi crema cu o seara sau doua inainte de a merge la plaja.Fragilizeaza destul de tare epiderma, ca na...exfoliaza, si exista sanse sa va apara pete pigmentare pe corp.Iar daca stiti ca sunteti "sub tratament" va rog eu din suflet lasati crema de protectie solara cu factor 30 pentru una de 50.S-ar putea sa nu va bronzati asa de repede ca inainte, dar cu siguranta o sa va bronzati.
      Crema are atat rol de exfoliere, cat si de hidratare.Eu am observat de altfel ca daca nu o folosesc regulat, adicatelea daca nu ma mai dau trei-patru saptamani pe spate incep sa apara iar cosuri.Nu ca inainte, mai izolate, dar apar.Asta ma nemultumeste putin, dar ce sa fac.Trebuie sa fim realisti si sa ne dam seama ca problema cu acneea vine din interior de la stilul de viata, probeme medicale sau alte motive obscure, deci e normal ca tot ce poata sa fac acest produs sa fie temporar.


       Acum nu o mai aplic asa de des, ci o data la trei -patru zile pe intreaga suprafata a zonei afectate, plus pe piept.Am observat o imbunatatire a aspectului pielii din aceasta zona dupa ce am folosi-o,e marca mai uniforma.
       Singurul lucru care ma scoate din minti este metoda de ambalare.E al naibi de greu sa scoti produsul din sticla.Asa cum puteti observa in sticla consumata mi-a ramas produs cam pentru patru aplicari.
     

Il recomand? DA. In ciuda micilor nemultumiri cred ca este produsul ideal pentru mine atat din punct de vedere al rezolvarii problemelor acneei de pe spate, cat si al hidratarii acestei zone.I-am recomandat-o prietenei mele Cosmina si mi-a zis ca dupa 2 luni nu mai are pe spate nici urma de cos.
Brand: Neoteric Cosmetics
Nume: Silk Wrap Body Lotion
Cantitate: 340g
Pret: 11,23$
De unde se cumpara: www.iherb.com

 Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com