Xmas Tag 2014

By | 12/22/2014 10:44:00 p.m.
     Nu imi dau seama cum de trece timpul asa de repede, dar cu siguranta nu imi place.Stau si ma gandesc ca nici de acest Craciun nu vom avea zapada si ma supar.Imi place zapada, in cantitati mici si in principal in perioada aceasta si fix acum nu vine.Pai ce e asta?
     Si in acest an o sa imi petrec vacanta acasa.O sa cozonacesc cu mama, dar mai ales o sa ma bucur de cadourile gasite sub brad.


     Stau si ma gandesc daca am realizat ce mi-am propus in legatura cu blogul anul acesta.Imi raspund simplu:DA.Mi-am dorit sa fiu mai activa si asa a fost, mi-am dorit sa imi schimb stilul de scris si cred eu ca am facut, si nu in ultimul rand mi-am dorit sa ma apropii de voi, cititoarele mele prin intermediul cuvintelor scrise, si mesajele, email-urile si saluturile voastre imi raspund la randul lor pozitiv.Ma bucur tare mult pentru asta.

     Vreau sa va colind, acum inainte de Craciun si sa va urez implinirea tuturor dorintelor, multa putere sa munca(ca doar incepe un an nou cat de curand) si multa ingaduinta vizavi de cei din jur.Mi-ar face placere sa fim mai calmi si mai intelegatori atat cu noi, cat si cu cei din preajma noastra.
     
     Am datoria de a colinda cateva bloggerite dragi mie.Inainte de a scrie urarile vreau sa le multumesc acestora pentru tot ce scriu, pentru ca imi sunt indrumatoare la fiecare pas intr-ale frumusetii si fashion-ului, si sa imi cer iertare ca nu le scriu comentarii la articole...facultatea nu imi prea permite sa citesc articole decat atunci cand sunt in tramvai.
     AniBB tu trebuie sa gasesti pe sub brad o portavoce.Serios, gandeste-te cat de tare s-ar auzi glasul tau puternic de moldoveanca si cat de multe ar afla cititoarele si bloggeritele?
     Georgia serios ca tu ai nevoie de o planeta noua.Una zen, exact asa cum esti tu.Mosule, vorbeste la NASA si fa rost de una noua, sau macar ajut-o pe Georgia sa ne dea putin din calmul si finetea ei.
     Anne vrea Ciate, oricine vorbeste cu Anne stie asta, dar eu as vrea sa vad cum ar reactiona daca s-ar trezi in dimineata de Craciun in fabrica Ciate...oohoo..cred ca ar aparea la rafturi culori si nuante noi..voi nu credeti?
     Dana, cea care acum cu siguranta in cauta pe Mos.Draga mea sa stii ca el nu stie ce inseamna MUFE.Nu o sa umble prin ele asemeni Andrei, stai linisita ca iti aduce toata cutia, o sa vezi pe 25 dimineata.
      Ira cred ca pentru tine cea mai mare surpriza ar fi ca Mosul sa iti lase sania lui, ca sa te plimbi cu ea, ca tare plimbareata esti.
      Iguanitza cred ca la tine Mosul ar vrea sa iti lase cele mai tarznite culori pentru par din lume...dar se mai gandeste ca parca le-ar incerca si el...
      Stella, draga mea Stella, pentru tine Mosul are numai cuvinte de lauda, dar zice ca nu vrea sa imi spuna nimic despre cadou, ca stii tu.Ce stii?Acum sunt curioasa!
      Tavia, Mosul a aflat unde a ajuns tirul MAC.La nevasta-sa...ca asa a vrut ea, dar mi-a zis ca o pune sa ti le trmita tie, ca tu stii ce sa faci mai bine cu ele decat stie ea.
      Aleka pentru tine zice ca iti da de lucru, acum probabil ca va veti intelege voi..are niste proiecte ascunse pe care doar tu i le poti realiza...il cred, are incredere in  cine trebuie...

      Ce spuneti?Le cunoaste Mosul pe bloggerite?

Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com