Review : Ultimate Colour by Catrice

By | 12/19/2014 10:11:00 a.m.
     Stau si ma gandesc daca sa va spun ce va pregatesc sau nu...cred ca mai bine nu va zic si va iau prin surprindere mai tarziu.Pana va pregatesc eu cadourile de sub brad am zis sa va povestesc putin despre cel mai folosit ruj al anului 2014.


     Pentru mine, o fata care nu stie sa poarte ruj pe buze a fost destul de greu sa-mi gasesc un produs care sa ma multumeasca.Spun ca nu stiu sa port rujul pe buze pentru ca orice produs as folosi, fie ca este ultrarezistent sau nu, intr-o ora, maxim o ora si jumatate dispare.
     Cand am auzit ca se gasesc produsele Catrice si la noi, in Romania am dat fuga la Kaufland si mi-am luat cateva. Aveam experienta cu un produs care este pe placul meu inca de cand Monica mi l-a adus din Germania, acum un an si jumatate.Desi il folosesc aproape zilnic de atunci, recumparandu-l pana acum de 4 ori nu am apucat sa vorbesc despre el.Rusine mie!
      Astazi in schimb vreau sa va arat care este rujul meu de suflet.Am rujuri rosii, imi plac, dar mi-e asa de greu sa le port...atat de greu...asa ca am abandonat si m-am reorientat spre rujuri nude si in nuante de roz.
      
        
     Rujul are textura cremoasa si nu se aplica deloc greu.Spun ca nu se aplica greu pentru ca mi s-a intamplat sa a rujuri cu care sa ma chinui sa-mi colorez buzele.Asa cum puteti vedea in prima poza, aplicat produsul nu se vede aproape deloc pe buze, dar da un gloss frumos.Este o nuanta mata, fara sidef pentru ca stim toate ca nu se mai poarta.


     Din punct de vedere al rezistentei pe buze chiar nu stiu ce sa va zic.Eu il reaplic odata pe ora, dar mamei ii rezista si 3-4 ore.Cel mai probabil despinde si de PH -ul pielii, dar si de cum stim fiecare sa pastram un produs pe buze.Eu nu stiu.O recunosc!    
     Mie-mi place tare mult mai ales pentru faptul ca imi ofera hidratare buzelor, sau cel putin asa imi pare.


Il recomand? Da, este un produs pe care cu siguranta o sa il recumpar
Brand: Catrice
Nume: Ultimate Colour Rouge
Nuanta: 370 In A Rosegarden
Valabilitate: 36 de luni de la deschidere
Cantitate: 3.8 g
Pret: ~ 20 de lei
De unde se cumpara: Standurile Catrice din diferite magazine.Eu le iau din Kaufland.

 Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com