Primul demachiant bifazic care nu imi arde pleoapele: EUCERIN

By | 12/10/2014 10:07:00 a.m.
     M-am gandit mult daca sa scriu acest aricol.Am cantarit bine ceea ce o sa spun asa ca acum iata-ma in sfarsit multumita de un produs bifazic.


     Poate ca am eu tenul foarte sensibil(ceea ce cu siguranta este adevarat), dar poate si faptul ca nu sunt singura care s-a plans pana acum de numeroase alte produse bifazice m-a facut sa ma gandesc ca laboratoarele Eucerin fac treaba foarte buna.Imi place sa vad ca oamenii sunt interesati de inovarea fiecarui tip de produs, astfel ca ajung la al oferi spre consum pe cel mai bun dintre ele.Am incercat toate, adica TOATE demachiantele bifazice care se gasesc la noi pe piata si pot spune ca doar doua nu mi-au ars pleoapele.Unul dintre ele este de la Eucerin si face parte din gama DermatoClean.
 

     Gama DematoClean de la Eucerin are ca scop curatarea si hidratarea tenului.Ingredientele active :
Complexul delicat APG (Alkylpolyglucoside) îndepărtează eficient toate impurităţile, având o acţiune delicată. Deaceea, este tolerat excelent chiar şi de pielea sensibilă.
Glucoglycerolul şi Acidul Hialuronic sunt hidratanţi naturali foarte eficienţi, ce menţin bariera de hidratare proprie pielii si îi susţin procesul natural de respiraţie. Pielea are prospeţime, vitalitate şi respiră mai bine.
     S-ar putea ca acest mic artificiu sa lipseasca tuturor celorlalte demachiante, hidratarea.In momentul in care te demachezi pielea ramane curata, dar si expusa asa ca hidratarea este exact ceea ce ea are nevoie.
      V-am zis deja.Cel mai mare atu al acestui produs este ca nu vatameaza pielea din jurul ochilor, sau al buzelor.Il folosesc zilnic de cand l-am primit( octombrie) si dupa cum vedeti este destul de spornic.


Il recomand? Da, eu cu siguranta o sa il adaug in rutina mea zilnica
Brand: Eucerin
Nume: DermatoClean demachiant bifazic
Valabilitate: 6 luni de la deschidere
Cantitate: 125ml
Pret: ~45 de lei
De unde se cumpara: farmacii

 Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com