Cum sa il faci pe iubi sa castige untul tau preferat de corp...

By | 12/18/2014 08:07:00 a.m.

        Cand am aflat mi s-a parut simpatica ideea, dar nu stiam ce e Secom asa ca m-am interesat.Norocul a fost ca am trecut pe langa unul dintre cele patru magazine pe care le au in Bucuresti si am vazut exact ce inseamna."Secom® este compania romaneasca lider de autoritate in solut ii de medicina integrativa, care raspund nevoilor unui lifestyle sanatos al omului modern, s i promotor al frumuset ii prin produse fito-dermatocosmetice, cu ingrediente de inalta calitate.
        Portofoliul Secom® include: vitamine s i minerale, extracte standardizate din plante, fructe s i legume, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale, extracte glandulare, aminoacizi, enzime, probiotice si prebiotice, o linie speciala de suplimente alimentare pentru copii, creme medicinale s i fito-dermatocosmetice.
        Demersul medicinei integrative este sust inut prin produse naturale excep tionale, studiate s tiint ific si prin servicii de consultant a de specialitate. Astfel, Centrul de Medicina Integrativa Secom® ofera cele mai eficiente solut ii naturale personalizate, aplicand conceptul de medicina integrativa, care presupune asocierea tratamentelor alopate cu terapiile complementare.
        Experient a de peste 11 ani in fitoterapia s tiint ifica s i cei peste 10.000 de pacien ti, cu o gama larga de afect iuni, cu rezultate favorabile sub tratamentele complementare recomandate, contureaza imaginea de autoritate in domeniu a companiei."

        Ce ne propune Secom, acum in prag de sarbatori?Sâmbătă, 20 decembrie, începând cu ora 10:00, va avea loc un eveniment inedit:

        Cei care vin deghizați în Moș Crăciun într-unul dintre cele 4 magazine Secom  vor primi gratuit cadouri pentru femeile dragi din viața lor formate din produse naturale pentru frumusețe și sănătate.
         Barbatii sunt așteptați să vină îmbrăcați cu cel puțin două elemente specifice costumului de Moș Crăciun (căciulă roșie, barbă alba, desagă, bluză sau pantaloni roșii, sanie sau orice alt element).

Cadourile pe care le vor primi automat pentru soțiile, mamele, prietenele lor, vor consta în:
-          produse naturale pentru îngrijirea frumuseții, din gama de fito-dermatocosmetice Life-flo® (unturi de corp, uleiuri esențiale, pudre de argilă, balsam de buze, creme etc);
-          sau suplimente alimentare pentru frumusețe și sănătate (antioxidanți, formule pentru reducerea stresului oxidativ etc.);
-          sau vouchere de cumpărături în valoare de 15 și 20 de lei pentru achiziționarea oricărui produs fito-dermatocosmetic sau supliment alimentar;
-          se poate înscrie la tombolă pentru unul dintre cele trei carduri de cumpărături.

         Campania se desfășoară în toată rețeaua de magazine Secom® din București, Iași și Ploiești, numai sâmbătă, 20 decembrie, începând cu ora 10,00, iar cadourile vor fi oferite în limita stocului disponibil. Adresele tuturor magazinelor Secom sunt disponibile pe www.secom.ro

            Eu o sa incerc sa il trimit pe iubi la Secom sambata..sper sa si reusesc.Au niste unturi de corp dementiale.


Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com