Review: Taft Perfect Flex Collection

By | 11/12/2014 01:36:00 p.m.
     Nu mai tin minte de cand n-am mai folosit o spuma care sa nu imi intareasca parul intr-un mod total nenatural, sau un fixativ care sa nu mi-l ingrase.
     De cand parul meu nu se mai increteste am renuntat la aceste doua produse de styling in favoarea periei rotative.
     Taft Perfect Flex este o colectie noua, aparte pentru componenta elastinei lichide pe care o contine.
     Spuma modelatoare Taft Perfect Flex este una dintre putinele spume care nu mi-a impartit parul in suvite sarmoase.Nu imi dau seama de ce au impresia producatorii de astfel de produse ca noi ne dorim sa avem asa ceva in par, dar clar nu sunt pe aceiasi lungime de unda cu mine.Un alt lucru care este pozitiv la noua spuma Taft este faptul ca nu se usuca asa de repede pe par.Te lasa sa "lucrezi" parul.

      Fixativul din aceiasi gama este putin diferit.Din fericire nu imi face scalpul sa ma manance si nici nu il ingrasa, dar il lucrez destul de greu.Se usuca foarte repede si parca imi intareste parul mai mult de cat ar fi nevoie.Il folosesc doar dupa ce termin coafura, adica dupa ce sunt sigura ca nu mai am nimic de facut acesteia.Nu e prea placut sa incerc sa il modelez dupa pentru ca simt ca e munca de Sisif.Ca sa intelegeti, acesta fixeaza, dar parca prea bine.
Le recomand? Spuma e geniala,si cu siguranta v-o recomand, dar despre fixativ nu stiu ce sa va spun.Poate daca aveti alt tip de fir de par e bun,  dar altfel nu va recomand decat pentru o fixare "permannenta"
Brand: Taft
Nume: Perfect Flex
Cantitate: Spuma-200 ml , Fixativ -250 ml
Pret: 14 lei fiecare
De unde se cumpara: Supermarket, DM, farmacii, etc.

     Multumesc AniBB si Schwarzkopf pentru produse.

 Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com