De unde cumperi de Black Friday?E usor!

By | 11/28/2014 11:45:00 a.m.
      Pentru ca sunt destul de dezamagita de black friday-ul romanesc, pe care ai nostrii au decis sa-l aibe cu o saptamana mai devreme, doar, doar sa nu mai cumparam de pe site-uri din afara, m-am gandit sa va arat reducerile , practic adevaratele reduceri, pe care le putem gasi azi 28 noiembrie, in ziua in care toata lumea de pe glob isi ia liber de la munca pentru a face cumparaturi.

   
      Reducerile le-am adunat din emailurile primite de pe diferite site-uri, dar am zis sa le selectez doar pe cele din Romania, la care avem acces mai usor, dar mai pe seara revin si cu cele de pe site-urile internationale.Spun ca acesta este "adevaratul BF" pentru ca normal era sa fim si noi in rand cu lumea, dar poate la anul.
      Eu cred ca o sa merg intr-un magazin de parfumuri, ori Kendra ori Douglas ca sa ii cumpar lui Iubi ceva special pentru sarbatorile de iarna.Poate dau o fuga si pe la Benvenuti ca sa imi iau ceva de iarna de incaltat, dar nu pot sa spun ca nu am asa ca nu stiu exact.

     Voi ce vreti sa va cumparati acum de Black Friday?Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com