Noutatile Oriflame pentru luna noiembrie

By | 10/29/2014 09:06:00 a.m.
        Dupa cum bine stiti am tot timpul cativa asi in maneca.Cand am aflat care sunt noutatile Oriflame am zis ca trebuie sa gasesc ceva sa-mi placa pe acolo, si adevarat am gandit.O sa incep cu produsele care mi-au atras atentia si pe care tare imi doresc sa le testez.

            Acestea sunt produsele care m-au facut sa zic "le vreau".Ojele sunt absolut superbe si le vreau pe toate, iar sapunul si crema de maini cu mar si scortisoara trebuie sa miroasa foarte bine.
            Pe langa aceste minunatii, Oriflame lanseaza si cateva noutati :
           Gama True Perfection este special destinata femeilor active de este 25 de ani, care au nevie de odihna, exact la fel ca pielea lor.Aceasta gama isi propune sa ajute tenurile obosite sa isi recapete vitalitatea.Oriflame a descoperit un extract puternic din incredibilul arbore de mătase persan, care poate neutraliza cu
adevărat aceste impurităţi la nivel celular - pentru a conferi pielii mai multă strălucire, nuanţă mai uniformă şi textură fină precum mătasea.
           O alta noutate a lunii noiembrie este apa de parfum POSSESS."Atemporală, de o seducţie plină de magnetism, apa de parfum Possess captează enzualitatea provocatoare a Cleopatrei, ale cărei farmece i l-au aduspe Marc Antony la picioarele ei. Împletit cu note irezistibile de ylangylang, acestparfum sexy şi efervescent nu poate trece  neobsevat, întrucât surprinde vraja hipnotică a atracţiei."
            Ei, ce spuneti?Care va tenteza cel mai mult?

Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com