Eucerin EVEN BRIGHTER : Poarta amintire in suflet, nu pe ten!

By | 10/23/2014 06:23:00 p.m.
         Daca ati fost atente in ultima perioada inseamna ca stiti ce inseamna petele pigmentare. Acestea sunt acele semne care apar pe tenul sau pielea noastra in urma unor traume ce pot fi cauzate de : soare, sarcina, trecerea timpului, etc.

        Pentru mine cele mai periculoase par a fi razele soarelui de vara.Stiu ca e in trend sa fim bronzate si creole,dar fetelor, credeti-ma ca nu e nimic mai rau pentru piele decat expunerea pielii neprotejate la soare.

        Tocmai pentru ca stie cat de vatamate ne sunt tenurile dupa trei luni lungi de vara, echipa Eucerin lanseaza si pe piata din Romania o gama de produse destinate rezolvarii acestei probleme.

         Gama contine trei produse:


1.Cremă de zi Eucerin EVEN BRIGHTER cu factor de protectie 30. Crema de zi cu efect de hidratare în profunzime, reduce eficient petele, netezeşte pielea şi redă tenului aspectul uniform. După 4 săptămâni de utilizare regulată, se pot vedea primele rezultate vizibile: pielea devine mai luminoasă şi uniformă. 
2.Cremă de noapte Eucerin EVEN BRIGHTER. Acţionează eficient pe timpul nopţii, iar Dexpanthenolul din formula sa regenerează celulele pielii şi îi redă astfel strălucirea.
3.Serum concentrat Eucerin EVEN BRIGHTER. Datorită formulei sale lejere, se recomandă aplicarea pe arii largi de pigmentare, înainte de folosirea cremei de zi şi a cremei de noapte, pentru obţinerea unor rezultate vizibile. Concentraţia mare de ingrediente active (B-Resorcinol şi acid gliceritinic) potenţează efectul anti pigment al gamei. Non-comedogenic. 1 fiolă reprezintă tramentul necesar pentru 1 săptămână.
         Produsele se pot gasi in farmacii.           Ei bine?Ce spuneti?Credeti ca aveti nevoie de un astfel de tratament?Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com