Cutia albastra se reinventeaza...

By | 10/13/2014 08:08:00 p.m.
       Sunt sigura ca toata lumea cunoaste vestita cutie albastra cu care bunicile si mamele noastre rezolvau problema oricarei pieli uscate.Stau si ma gandesc ca de atatea ori am vazut-o pe mama cumparand-o ca parca a ramas ceva permanent existent in casa noastra.
          Pentru a celebra existenta acestui produs care a ajutat de-a lungul atator zeci de ani femeile din intreaga lume, Nivea a lansat, pe langa gelul de dus si un sapun lichid "Creme Care".

         Astfel,mirosul  inconfundabil  de  bergamotă,portocală, lavandă, trandafiri, liliac şi lacramioare se va răspândi în întrega ta baie,cu fiecare spălare sau cu fiecare duş. Privind în urmă, NIVEA Creme şi-a păstrat semnificaţia şi popularitatea dincolo deorice tendinţe şi  schimbări.

         Cu o formulă de bază rămasă aproape neschimbată,NIVEA Creme este tolerată chiar şi de pielea sensibilă, datorită ingredientelor foarteblânde din compoziţia cremei şi lipsei de conservanţi. Ea ajută la menţinerea bariereinaturale de protecţie a pielii căreia îi conferă supleţe şi catifelare.

         Noul săpun lichid NIVEA Creme Care împrumută proprietăţile celebrei creme şivine cu o formulă de îngrijire delicată  cu pro-vitamina B5 şi uleiuri nutritive cecurăţă şi hrăneşte pielea.

       

Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com