Garnier Apa Micelara Review,Photos

By | 10/31/2014 09:52:00 p.m.
          Nu mai tin minte de cand imi doresc sa va scriu un review.Faptul ca m-am intors la zilele de munca asidua m-a obligat sa las unele lucruri pe ultima suta de metrii.Inca tin minte cum am ajuns sa cumpar Apa Micelara de la Garnier, asa ca acum cand mai am doar o picatura din ea ma simt obligata sa va scriu despre cum ne-am inteles.
         Spun ca am lasat unele lucruri pe ultima suta de metri pentru ca m-am trezit zilele trecute ca apa micelara pe care am tot folosit-o de asta primavara este pe terminate.Da, chiar auziti bine.Aceasta este cea mai trainica apa micelara folosita de mine.


         Spre deosebire de alte produse asemanatoare, apa de la Garnier mi-a placut de la inceput.Asa cum sunt obisnuita deja, nu il pot folosi pentru zona ochilor, dar nu-i nimic nou prin faptul ca ma ustura ochii de la ea.Asa patesc de la majoritatea, mai putin de la apa micelara de la Eucerin pe care o testez acum.
         Acest produs l-am cumparat din DM acum 6 luni, si uite ca abia , abia isi da duhul.Daca tinem cont ca asta vara am stat ma mult pe acasa, deci a flosit-o si mama inseamna ca este super-apa-micelara!
        M-am mirat destul de mult pana acum, asa ca a venit timpul sa va spun ce-mi place si ce nu-mi palce la ea.Imi place ca imi curata tenul exact asa cum ar trebui, ca nu-l inroseste, adica irita, si ca nu ramane in pori.Nu este nevoie de o dubla curatare, adica sa vin de doua ori prin aceeasi zona ca sa imi fie tenul curat deci eficacitate maxima.La ochi este altceva, o problema mai veche asa ca nu pot sa spun ca este o solutie penru demachierea ochilor, dar asta e valabil doar pentru mine.Mama nu are nicio problema cu ea.Asta este singurul lucru care imi displace.Eu o folosesc pe post de demachiant, si nu am avut probleme pana acum cand mai am doar pentru o utilizare asa ca este cu siguranta pe lista de rebuy!

Il recomand?Da, este un produs care merita incercat pentu calitatile sale de a curata tenul ,dar si pentru ca este un produs trainic
Brand:Garnier
Nume:Micellar Cleansing Water
Valabilitate:6 luni
Cantitate: 400 ml
Pret:~25 de lei
De unde se cumpara:Supermaket, farmacii, DM.

 Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com