Unghii frumoase in 4 pasi

By | 9/16/2014 06:20:00 p.m.
           Mereu mi-a placut sa imi port ungiile curate si ingrijite. Cand eram mica aveam obiceiul, prost desigur, de a imi roade unghiile.Prin clasa a patra a reusit mama sa ma faca scap de el spunandu-mi ca sunt prea mare ca sa fac asta si ca oricum, nu se mai poarta unghiile roase.
           De atunci am inceput sa le las lungi.Eram mandra ca sunt singura fata din clasa care avea unghiile frumoase si lungi.Pana in clasa a 10 nu am folosit oja clorata.Doar intaritor de unghii si lac transparent.Inca mi plac unghiile simple si curate.
           Tot cand eram mica am invatat de la frate-miu care este cu opt ani mai mare ca printre primele lucruri la care se uita baietii sunt mainile unei fete.Asta inseamna ca trebuie sa am grija de ele daca vreau sa am prieten.Asa am privit eu atunci problema.Acum mi-am dat seama ca MAINILE SUNT CARTEA DE VIZITA A UNEI FEMEI.
           Am zis sa scriu cateva lucruri la care trebuie sa avem grija  in ceea ce priveste ingrijirea mainilor.
1.Hidratarea- este important sa avem mainile fine la atingere , dar si cu un aspect placut( fara cojite).
2.Unghiile- sa fie aiate la aceiasi lungime.Urasc sa vad femei( si nu numai) care considera ca daca li s-a rupt o unghie din 10 inseamna ca nu-i nicio problema si le pot tine asa.Am multe exemple de fete tinere care fac asta si mi se pare groaznic.Poate sunt eu o maniaca, dar nu cred ca e vreo persoana careia sa-i placa sa vada 10 ungii de lungimi diferite la doua maini.Incearca sa le ai pe toate la aceiasi lungime.Adica daca s-a rupt una taie-le pe restul.
3.Oja-daca stii ca ai mult de lucru cu mainile si exista sansa ca oja sa se curete te rog eu mult de tot incearca sa nu folosesti oja colorata.Opteaza petru lacul incolor.Este mereu mai bine sa para ca ai unghiile necolorate,decat sa se vada bucati din unghie printre sparturile ojei.
4.Ai grija de ungii- sunt peste tot produse pentru intarirea ungjiilor, pentru exfoliere, pentru albirea lor.Ar trebui sa incercerci si sa vezi ce ti se potriveste.Eu am gasit acest produs de le Evelin care este si iefin si bun.De mai bine de doi ani nu am mai folosit nimic.

Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com