Tie ce iti face cu ochiul de la Yves Rocher ?

By | 9/20/2014 12:47:00 a.m.
      Yves Rocher ne-a obisnuit ca la fiecare inceput de sezon sa ne ofere produse noi.Am observat ca in fiecare sezon noutatile Yves Rocher se concentreaza pe alte zone.


      Astfel daca asta vara ne-au oferit un nou ruj, un nou produs de protectie solara si o inovatie anti-aging, acum Yves Rocher ne propune sa punem accent pe frumusetea privirii atunci cand vorbim de machiaj, venind in ajutorul nostru cu noi truse de farduri de pleoape si un nou rimel.
   

      Aceasta trusa ,pe care sincer vorbind mi-o doresc cu ardoare, o gasiti din octombrie in 6 variante si este destinata machiajelor smoky ele fiind imbogatite cu inositol vegetal, care stimuleaza metabolismul celular general,permitand ameliorarea luminozitatii tenului.Mie-mi plac cel mai mult Verde Radiant si Trandafir Delicat.

   
      In ceea ce priveste noul rimel, Yves Rocher spune ca acest produs este primul in care s-a folosit o noua formula pentru volum ( peptidele de hibiscus )care are rolul de a creea o bariera protectoare si nutritiva la suprafata genelor pentru a le oferi rezistenta.


          Tot pentru fata, dar pentru ingrijirea tenului avem acum o masca de hidratare intensa.


       Ca sa mergem tot pe partea de hidratare , trebuie sa va spun ca acum gasim si un produs penru ingrijirea mainilor, un ulei exfoliant care promite sa faca mainile catifelate si sa redea pielii elasticitatea.


       Si pentru scalp au aparut in noul sezon doua produse care eu cred ca promit  destul de multe, si asta pentru ca acum este perioada in care incepem sa folosim caciuli, palarii si alte biecte destinate acoperirii capului.Eu am o problema cu aparitia matretii odata cu venirea perioadei reci asa ca tare sunt curioasa cat de bune sunt aceste noi produse:


       Asa cum ne-au invatat in fiecare sezon apare un parfum nou.Cred ca asta este cea mai asteptata parte a noutatilor Yves Rocher.Cui nu-i plac parfumurile lor?Sa mi-l spuneti mie ca il fac eu sa-i placa.
       Acum , vorbind serios, trebuie sa va spun ca parfumul Quelques Notes d'Amour este un produs cu adevarat nou.Avand in componenta notele misterioase ale lemnului de Gaiac completate de extractul de Smirna, acesta se anunta a fi o definitie a senzualitatii.
        Voua care va plac mai mult?
Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile vo se astre pe sudessasblog@yahoo.com