Oja saptamanii este...

By | 9/19/2014 11:30:00 a.m.
   
          #46 Berry Potter & Plumbledore...
       Nu cred ca puteam gasi o oja mai potrivita acestui sezon decat acest violet cu irizatii albastri.Am dat evident o fuga pana in Kaufland Ploiesti sa vad daca au adus si aici standul cu produse Catrice si dupa ce m-a certat neea supervizor ca nu am voie sa fac poze la stand m-am enervat si am plecat de acolo cu mai multe produse.

       Am stat si m-am gandit daca e bine ce fac, sa-mi cheltuiesc banii pe lucruri de care nu am nevoie si am ajuns atat eu, cat si constiinta mea, la o concluzie: SIGUR CA ESTE.

       Culoarea este minunata.desi nu sunt o impatimita consumatoare de oje in alte culori decat rosu , nu stiu de ce nu i-am rezistat acesteia.Cand am fost in Bucuresti mi-am luat Catrice Caught on the red carpet asa ca nu am avut surprize in privinta texturii ojei sau a aplicatorului.
        Nu reusesc sa-mi dau seama din ce motiv aceasta se usuca mai greu decat cea rosie, si parca ii este mai greu sa fie opaca dintr-un singur strat, dar intr-un final (daca sunteti rabdatoare) o sa vedeti ca se va usca si o va face frumos.
Il recomand? Da, este o nuanta foarte frumoasa si rezista pe unghii fara sa se ciobeasca pana la 4-5 zile.
Brand: Catrice
Nume: #46 Berry Potter & Plumbledore
Valabilitate: 36 de luni
Cantitate: 10 ml
Pret: 12,9 lei
De unde se cumpara: Kaufland Romania, Drugstore.

 Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com