Mama-i fericita ! CELLular e aici...

By | 9/16/2014 10:51:00 a.m.        Chiar vorbeam acum cateva zile cu mama ca a aparut in magazine noua gama anti-aging de la Nivea.M-a intrebat daca stiu ceva despre ea si i-am raspuns senina ca nu stiu nimic, ca nu a vorbit nimeni despre ea pana acum pe bloguri asa ca ma bucur ca in sfarsit Nivea ne ofera cateva informatii despre noutatile impotriva ridurilor.
        

NIVEA lansează cea mai avansată soluţie anti-age, o gamă performantă care reîntinereşte aspectul tenului tău, determinând celulele sale să se comporte din nou ca unele tinere: gama NIVEA CELLULAR ANTI-AGE.

Cea mai recentă inovaţie NIVEA din segmentul produselor performance anti-age” conţine un cocktail eficient şi inovator de ingrediente precum acid hialuronic, extract de magnolie şi creatină, o combinaţie unică ce luptă activ împotriva semnelor îmbătrânirii tenului: reduce gradul de apariţie a ridurilor, redă fermitatea şi creşte nivelul de elasticitate al pielii. 

Gama NIVEA CELLULAR ANTI-AGE conţine:


  1. NIVEA CELLULAR ANTI-AGE Cremă de zi. Preţ: 55.40 Lei
  2. NIVEA CELLULAR ANTI-AGE Cremă de noapte. Preţ: 55.40 Lei
  3. NIVEA CELLULAR ANTI-AGE Cremă de ochi. Preţ: 55.40 Lei

Formula activă din noua gamă NIVEA CELLULAR ANTI-AGE pătrunde în straturile profunde ale epidermei îmbunătăţind activitea celulară şi reîntinerind astfel aspectul tenului, zi după zi.

Produsele din gama NIVEA CELLULAR ANTI-AGE oferă un boost de tinereţe tenului tău prin activarea procesului de regenerare din interior pentru un aspect vizibil rejuvenat.


 Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com