DIY Makeup Box

By | 9/18/2014 12:51:00 p.m.
      De cand ma stiu am fost mai buna pe partea practica decat pe cea teoretica.Nu neaparat ca m-am descurcat mai bine, ci doar ca-mi place mai mult sa stau sa lucrez.
      Stiti cu siguranta cat accent se pune pe reciclare si pe buna funcionare a ecosistemelor.Nu stiu cate dintre voi aveti un dulap special pentru depozitarea produselor de machaj, dar eu m-am gandit cum putem refolosi cutiile primite la diferite promotii, cadouri sau testari de produse.


      Primul Makeup Box pe care l-am facut este un gift box primit la o comanda pe beautybay.com acum trei ani.Il folosesc sa imi depozitez produsele de machiaj pe care le am la Bucuresti la camin.Am sub planseta un dulapior cu sertare unde imi tin produsele de makeup, unele dintre caiete si alte lucruri pe care le folosesc zilnic.Ca sa nu se imprastie produsele de machiaj prin sertar am apelat la aceasta cutie in care le-am ordonat.Nu am nici pe departe pe atat de multe cat am acasa, dar imi incap destule.
        De ce prefer eu cutiile in loc de portfarduri?Pai pentru ca acestea din urma se murdaresc si se spala destul de greu.De exemplu, am la Iubi un "kit" de produse pe care le flosesc in cazul in care raman la el peste noapte, sau daca trebuie sa ma aranjez inainte de a ajunge undeva si nu am timp sa dau o fuga pe la camin.Am uitat sa va zic ca acesta este ALB.Da, e plin de urme de fond de ten si de farduri.
         Ca sa scap de acest minunat portfard murdar am hotarat sa ma folosesc de cutia in care am primit premiul Eucerin Sun, dar am zis sa o personalizez.


         Ce am folosit:
-acrilic negru
-pensula
-compas
-penita
-tus alb

         Eu am ales sa ascund scrisul de pe capacul cutiei astfel ca am facut cu compasul un cerc chiar in mijlocul suprafetei, cerc pe care ulterior l-am acoperit cu acrilic negru.Dupa ce s-a uscat acesta , am scris cu penita mea cu soparla (un dar minunat de la Iubi) "Makeup Box" in cercul negru.

         Nu exista limite ale imaginatiei in ceea ce priveste desenele si scrisurile pe care le puteti face, unde mai puneti ca daca gresiti puteti sterge cu o carpa inmuiata in apa.
 

         Si voua va place sa va faceti lucruri prin casa din chestiile vechi?

Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com