Cum sa slabesti fara sa elimini dulciurile din dieta

By | 9/30/2014 09:44:00 a.m.
          De cand ma stiu mi-au placut prajiturile, mai ales acelea foooarte dulci.Daca nu erau destul de dulci mai puneam zahar pe deasupra.Stiu ca nu e bine , dar ce sa-mi faci?Asa sunt eu.Dulce din cap pana in picioare.
          Se tot vorbeste in ultimii ani despre cat de nociv este zaharul si ni se dau motive clare ca trebuie scos din alimentatie asa ca atunci cand am aflat de varianta bio a acestei bucurii am zis ca  TREBUIE INCERCAT!


           Asa am ajuns sa utilizez pentru indulcirea ceaiului si cafelei Green Sugar care este un indulcitor 100% natural , cu zero calorii si zero indice glicemic .Acesta are la baza extract uscat din frunze de Stevia Rebaudiana si eritritol, obtinut din porumb , prin procesul natural de fermentatie datorat drojdiei Moniella Pollinis.V-am bagat in ceata nu-i asa?Ce zic producatorii mai sus este faptul ca acest zahar nu este nociv, ca nu afecteaza in niciun fel functiile si organele interne ale omului, dar mai ales ca nu are un gust diferit de zaharul obisnuit.Este singurul produs indulcitor natural care a reusit sa fie stabilizat pentru a nu modifica gustul sau proprietatile produselor atunci cand il folosim.


            Evident ca am fost curioasa sa o incerc si imediat ce am primit coletul m-am apucat de treaba prin bucatarie.Am inceput cu un ceai si va pot spune ca am observat ca o lingurita de green sugar este echivalenta cu doua de zahar tos, cel putin din punctul meu de vedere.Imi place mult ca nu simt ca aduce nicio alta aroma in compozitia micilor mele placeri vinovate, care acum nu mai sunt vinovate ca nu mai sunt un pericol pentru mine.


             Dupa ce m-am distrat cu el si am pus toata familia sa il incerce am trecut la facut prajituri.Imi place sa fac prajitura krantz, dar incerc sa o fac rar pentru ca este o bomba calorica.Stiind aceste lucruri am zis sa incerc sa o fac cu Green Sugar si ce sa vezi?A fost la fel de buna ca inainte, decat ca nu mai avea acele sute de kalorii pe portie.
             V-am pus aici si o poza cu o particica din tortul Krantz, dar si valorile kalorice pe care le are Green Sugar.

Il recomand? Da, este cu siguranta varianta pe care o voi alege de fiecare data cand vreau sa indulcesc cafeaua ,sau sa fac prajituri.
Brand:Laboratoarele Remedia
Nume:Green Sugar
Cantitate: Se poate gasi atat la borcan de plastic de 300g, cat si la plicuri sau pastile.
Pret: ~30 de lei per borcan de 300 g
De unde se cumpara: www.laboratoareleremedia.ro

 Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com