Cei mai aprigi dusmani sunt invizibili...

By | 9/23/2014 10:28:00 p.m.
     Asa obisnuiesc sa cred cand vine vorba despre mine.Mereu am fost si cred ca voi fi totodata aliatul si dusmanul meu numarul unu.

     Dar nu vreau sa va vorbesc despre mine, ci despre o noua solutie pentru dezinfectarea pielii, despre DERMOBACTER.
   

           De curand am aflat mai multe despre pielea mea si despre cum trebuie sa ne ferim de microbi si bacterii.Unele ne sunt benefice , iar alte nu.Cum putem sa ne ferim de cele care ne pot face rau?Cum putem sa spunem NU infectiilor?Raspunsul este simplu: avand grija de noi.
   
           Medicii se lauda cu o noua realizare in ceea ce priveste protectia impotriva producatorilor de infectii.Ne spun ca in viaţa noastră de zi cu zi, suntem inconjurati de milioane si milioane de microorganisme, iar bacteriile fac parte din acestea si sunt invizibile cu ochiul liber. Majoritatea bacteriilor sunt inofensive sau benefice pentru organism si sunt cunoscute ca bacterii comensale sau saprofite. Cu toate acestea, exista numeroase specii patogene (care se numesc oportuniste sau specifice), ce cauzeaza multe boli infectioase care pot produce uneori complicaţii grave sau chiar moartea. Patogenii oportunisti sunt bacteriile care devin patogene în anumite situatii (de exemplu, cand organismul este slabit) iar patogenii specifici sunt responsabili pentru anumite boli (de exemplu: Mycobacterium tuberculosis -> tuberculoza, Clostridium tetani -> tetanus, Corynebacterium diphteriae -> difterie).

          „Antisepticele sunt substante care inhiba cresterea si dezvoltarea micro-organismelor, fsrs a afecta tesuturile organismului. Sunt folosite pe piele si tesuturi si pot avea efect bactericid si bacteriostatic (previn sau inhibs cresterea bacteriilor).”

Clorura de benzalconiu este una din cele mai cunoscute substante din aceasta clasa terapeutica pentru acţiunea sa rapida și puternic antimicrobiana, antibacteriena, antivirala și antimicotica. Sub formă de soluție, se utilizeaza ca agent antimicrobian în infectii bacteriene, fungice și virale ale pielii si al mucoaselor. Se poate folosi sub forma asocierilor cu alte substante antimicrobiene, de exemplu cu clorhexidina, pentru o actiune sinergica şi complementara.‘’ 

           Produsul Dermobacten isi face efectul in nici un minut de la aplicare, fiind o solutie pentru multe dintre problemele noastre.
           Eu una sunt convinsa ca o sa merg sa imi cumpar o sticluta de Dermobacten in principal pentru produsele care ajung in contact cu tenul.E bine sa am o solutie pentru toate problemele,nu?


Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com