Catrice Make-up in Romania

By | 9/07/2014 05:49:00 p.m.

   Nu de mult ne-au informat cateva colege bloggerite ca din luna august a aceatui an putem gasi cosmeticele Catrice in magazinele Kaufland.Deocamdata acestea se gasesc doar in patru- cinci hipermarketuri din cate stiu eu cele din Bucuresti si Ploiesti.
    Pentru ca in acest weekend aunt in Bucuresti, dar si datorita faptului ca in Ploiesti exista trei Kauflanduri si nu s-a mentionat in care dintre acestea ae gaseate standul Catrice am zis sa dau o fuga pana la magazinul din Barbu Vacarescu.
     Standul este amplasat chiar in zona de produse de ingrijire asa ca nu-l puteti rata daca e sa va cautati vreun sampon sau un gel de dus.Asa cum puteti observa si in poza de mai jos numarul produselor diaponibile este destul de mare.Lipseau doar cateva rujuri din ce am vazut eu, dar pareau sa fi fost cumparate.Exista de altfel si teatere ca sa fie ne mai usor sa alegem.
       Detin deja corectorul camouflage care-mi place la nebunie, dar despre care nu v-am scris inca, asa ca m-am orientat spre oje.Astfel am plecat acasa cu o minunata oja rosie ce poarta numele de "Caught on the red carpet" pe care deja am aplicat-o pe unghii.Prima impresie? Se usuca extraordinar de repede.