Batiste Sampon Uscat Review, Photos

By | 8/19/2014 12:56:00 p.m.
     De cand am auzit de sampoane uscate m-am tot intrebat ce sunt alea si la ce folosesc.Bine..poate imi dau seama la ce folosesc, dar cum se folosesc.
     Asta iarna mi-am dat seama ca vreau si eu unul si am dat prima mea comanda pe Asos.Evident ca l-am asteptat cu sufletul la gura, iar pana a ajuns in mainile mele m-am tot perindat pe site-ul Batiste ca sa vad exact cum trebuie folosit,dar si ingredientele si istoria brandului
    Am aflat astfel ca brandul Batiste dainuie pe piata engleza de mai bine de 40 de ani, timp in care a dezvoltat metoda excelenta de a ajuta femeile de cariera, pentru ca in principal acestea au fost tinta producatorilor, ulterior ajungand un brand mass market.
    Cand mi-am comandat am luat varianta XXL,ca sa am.Diferenta era de o lira asa ca am zis e chilipir. Furata de dimensiunea recipientului m-am gandit ca o sa-mi ajunga mult si bine.Nimic mai fals.Poate ca l-am folosit si prea din abundenta, adica am aplicat prea mult, ca eram la primele utilizari, dar am ramas surprinsa cand  dupa a sasea utilizare am observat ca s-a terminat.


      Am tot cochetat de cand s-a terminat tubul de 400ml cu ideea de a da o noua comanda, dar simpla lipsa de timp m-a impiedicat.Noroc ca am aflat ca in Bucuresti la Hello Free Z One au adus.A fost o nebunie curata atunci cand s-a aflat.Dupa aceea mi s-a dat de stire ca un magazin din Ploiesti le aduce la pretul de doar 13 lei.Chilipir nu gluma!Cand peste tot 200ml de sampon uscat batiste costa ~26 de lei, eu il iau cu 13.M-am dus sa vad de-i adevarat.Si e!Asa ca mi-am luat din nou varianta Original,decat ca nu avea XXL, motiv pentru care m-am multumit si cu cei 200ml din varianta standard.
      Ce mi-a placut mie cel mai mult la acest produs?Faptul ca face exact ceea ce promite.Nu am avut probleme cu el.Nu mi-a iritat scalpul( lucru la care ma asteptam).Da volum parului atunci cand are nevoie de el.
      Eu il folosesc mai mult atunci cand sunt la facultate ca atunci mi se intampla sa nu am timp sa imi spal parul cand vreau.Astfel ca daca stau deasupra plansetei de seara pana la 4 a.m. si trebuie sa ma trezesc la 7 a.m. ca sa ajung la 8 la predare am doua variante: prima este aceea de a ma trezi la 6 a.m. ca sa am timp sa il usuc si aranjez, iar cea de-a doua este samponul uscat Batiste.O aleg pe a doua!
      Nu il recomand in zilele in care trebuie sa aratati ca scoase din cutie.Adica daca aveti interviu, vreo prezentare sau vreun speech nu cred ca ar fi bine sa va bazati pe el.Nu ca nu si-ar face treaba, dar niciodata nu o sa va faca parul sa arate ca un par proaspat spalat.
      Sa zicem ca este varianta de urgenta.
      In poza de mai jos am zis sa va arat cum se vede parul dupa ce este folosit samponul uscat.Scuzati sprancenele nepensate.Am facut o prostie si trebuie sa astept sa creasca inainte de a le mai pensa. Revenind la par , puteti observa un oarecare volum,dar nu arata ca proaspat spalat.Cel putin din perspectiva mea.


          Voi l-ati folosit?

Il recomand? Da.Este o binecuvantare in zilele in care nu ai timp nici sa respiri.Altfel e doar o fita care ascunde lenea de a avea grija de tine.
Brand: Batiste
Nume: Dry Shampoo
Aroma: Original
Valabilitate: Se termina cam dupa 4 utilizari, deci nu are cand sa expire, si oricum nu am gasit nimic despre data de expirare pe flacon
Cantitate: 200 ml- 400 ml
Pret: Depinde de unde se cumpara.Am aflat ca au aparut si in Sensiblu cu pretul de 26 de lei.
De unde se cumpara: Sensiblu,Asos,etc.


 Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com