Cei 5 castigatori ai kiturilor de vacanta Nivea sunt:

By | 8/23/2014 10:17:00 a.m.
     Stiu ca probabil ateptati cu sufletul la gura afisarea castigatorilor concursului Nivea asa ca nu o sa va mai tin pe jar.

     Inainte de a spune numele acestora vreau sa imi declar dezamagirea vizavi de aceia dintre voi care nu ati catadicsit sa cititi regulile simple ale concursului.Am avut 291 de comentarii si 154 de intrari valide.Deci jumatate dintre voi nu at indeplinit o conditie dintre cele impuse de mine pentru castigarea concursului.
     Am avut, desigur, si inscrieri de la persoane care nu detin cont pe facebook asa ca nu au avut efectiv cum sa dea like si share, motiv pentru care nu am considerat intrarile ca fiind nevalide. Multumesc ca ma cititi si fara sa fiti conectati la noutatile pe care le public mereu!
     A existat si o problema din cauza blogger.com(site-ul de hosting al domeniului www.sudessa.com) . Acesta nu permite afisarea a mai mult de 250 de comentarii la un aricol asa ca toate cele 41 de comentarii de la 250 pana la 291 nu se pot vedea pe blog,insa eu le pot vedea in setarile de comentarii ale site-ului.Nu va faceti griji,fie ca ati completat dupa cu linkul de share, sau ca v-ati inscris aseara tarziu, daca ati indeplinit conditiile care erau simple: Nume facebook.Link share facebook si link produs preferat Nivea, ati fost pe lista de 154 de oameni viabili pentru premiu.

     Pentru ca am rezolvat toate problemele eu zic sa aflam castigatorii.


          Da dragelor,voi ati castigat cate unul dintre cele trei kituri de vacanta Nivea.

          Astept email de la voi pe adresa sudessasblog@yahoo.com ca sa discutam despre cum intrati in posesia premiului.

          Cele care nu ati fost castigatoare sa stiti ca urmeaza un nou concurs Nivea asa ca stati pe aproape.
Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com