Castiga un cadou pentru Maria din viata ta!

By | 8/10/2014 05:20:00 p.m.

           Mereu mi-am dorit sa ofer cadouri de Sfanta Maria,dar cum sa fac asta cand eu imi cheltui toti banii pe cadouri pentru mine?
           Anul acesta am un ajutor! BeatrixArt.ro se numeste floraria care s-a oferit sa ma ajute sa va ofer daruri in aceasta zi de sarbatoare.
           BeatrixArt este un atelier de florarie cum putine exista.Faptul ca florarii de aici lucreaza in principal cu produse care nu se deterioreaza in timp face ca aranjamentele sa aiba o durata de viata mai mare decat cele din flori naturale.Eu sunt o  mare iubitoare de flori, dar datorita faptului ca odata ofilite trebuiesc aruncate si inlocuite cu altele incerc sa gasesc o alta varianta de a-mi infrumuseta casa.Niciodata nu mi-a placut sa spal un vas pentru flori dupa ce a fost folosit,asa ca atunci cand cumpar flori pentru mine le cumpar deja cu suport,ca sa le pot arunca fara sa fie nevoie sa stramb din nas cand trebuie curatata vaza.
          Trebuie sa recunosc ca m-am simtit pacalita de aspectul florilor din poze pana atunci cand am citit descrierea lor pe site.Par a fi atat de reale.Niciodata nu m-as fi gandit ca poti face un aranjament floral atat de frumos fara a folosi flori naturale.
          Acum aveti ocazia de a trimite Mariei voastre, fie ea iubita, sotie, sora, mama sau prietena un cadou pentru a-i sarbatori onomastica.Evident ca puteti castiga un cadou si pentru voi daca va doriti sa va infrumusetati casa, daca purtati numele de Maria,Mariana,Marina,etc.
          Invit domnii sa se inscrie si sa ofere Mariilor lor un cadou frumos!

          Avem de dat doua buchete de flori.Castigatorii ii vom afla miercuri mai pe la pranz,ca sa putem trimite cadourile joi,astfel incat vineri sa ajunga la sarbatorite.
          Concursul se desfasoara atat aici,pe blog,cat si pe facebook.Deci va puteti inscrie si pe facebook,nu doar aici.
          Ce spuneti?

     Reguli:
1.Dati like pagini de facebook Sudessa(click aici) si paginii BeatrixArt (Click aici)
2.Distribuiti articolul pe facebook.
3.Sa va abonati prin GFC (in sidebarul din dreapta gasiti un buton albastru pe care scrie "Inscrieti-va pe acest site")
4.Sa-mi lasati un comentariu cu numele de facebook si cel GFC si linkul unde ati distribuit aricolul.


         Concursul se desfasoara pana miercuri,13 august,urmand ca vineri buchetele de flori sa plece spre Marii.         Castigatoarea este Greti!Felicitari!O sa te contactez eu pentru a-mi da datele persoanei care ii trimiti surpriza!          Multa bafta tuturor!

Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com