Ai 20 de ani? Nu esti cu nimic mai speciala decat femeile de 30 sau 40 de ani....

By | 8/21/2014 09:43:00 p.m.
     Probabil ca deja va ganditi ca "fata asta este nebuna" , dar va cer ascultare pana la capat.

     Trebuie sa recunosc ca au fost momente in viata mea,si probabil inca sunt, in care ma gandesc ca daca am 21 de ani eu, adica pielea mea, adica tenul meu e mai frumos, mai sanatos si mai radiant decat al celorlalte femei care au inaintat in varsta.
      Asa o fi, al meu, dar si al vostru.Insa credeti-ma ca daca nu avem grija de ele nu vor mai arata asa peste 2-3 ani.Asta e motivul pentru care vad din ce in ce mai multe femei de 20 si ceva de ani pe strada si le-as da peste 30. Regula se aplica si invers.
      Ei bine.Cu asta se ocupa campania "ACADEMIA DE INGRIJIRE NIVEA", care astfel a s-a relansat spre a responsabiliza femeile din Romania in ceea ce priveste grija lor fata de tenul cu care se mandresc.


      Ce am vrut eu sa spun prin titlu este faptul ca , fie ca ai 20,30 sau  40 de ani esti responsabila de sanatatea tenului tau,adica trebuie sa urmezi cei trei pasi esentiali in a avea un ten frumos: curatare , tonifiere si hidratare.
      Ce inseamna Academia de ingrijire Nivea? Semnifica o platforma virtuala care ofera informatii femeilor despre tenurile lor.Tip de ten, nevoi ale tenului si produse destinate nevoilor respective.
      Pe site-ul Nivea gasiti de acum informatii despre produse, recomandari, sfaturi si nu in ultimul rand tutoriale video prin care va puteti perfectiona ritualul de ingrijire al tenului. Un alt lucru foarte simpatic facut de echipa Nivea pentru a ne ajuta in descoperirea produselor de ingrijire de care avem nevoie este testul pentru aflarea tipului de ten.Asa nu putem da gres in stabilirea produselor de care avem nevoie.
http://www.nivea.ro/Experimenteaza/ingrijirea-tenului/consultanta-pentru-ten/skin-test

      Probabil ca detineti deja minim un produs de ingrijire a tenului , dar sunt mai mult ca sigura ca va doriti sa incercati si altele.Inscrieti-va in Academia de ingrijire si aveti sansa de a incerca unul dintre produsele destinate rutinei de curatare,tnifiere si hidratare.

   http://www.nivea.ro/Experimenteaza/ingrijirea-tenului/face-care-module/Testeaza-produsul-preferat
       Ma bucur ca Nivea a reluat campania, astfel ajutand la responsabilizarea femeilor din Romania. Imi place sa vad femei frumoase care au grja de ele, dar mai ales imi place sa fac parte dintr-o comunitate de femei responsabile.

       Ati intrat pe site sa vedeti despre ce este vorba?
      
Zambiti,merita! Astept intrebarile, sfaturile si criticile voastre pe sudessasblog@yahoo.com