Review W7 Camouflage Kit

By | 7/19/2014 07:28:00 p.m.

               Acum cateva zile va intrebam daca vreti sa aflati mai multe despre W7 Camouflage Kit si voi mi-ati raspuns da.Nu pot decat sa ma bucur ca in sfarsit am avut o zi cu soare ca sa pot face poze care sa arate cum trebuie.Am scris mai jos avantajele si dezavantaleje acestei palete de corectoare.Lectura placuta!          In primul rand trebuie sa va spun ca atunci cand am primit aceasta paleta de la www.produsecosmetice.ro eram in mare cautare de o paleta de corectoare.Am vazut-o pe site si am zis ca n-are  de ce sa nu fie buna.Am facut un mic research inainte si am gasit,asa cum gasesti despre toate produsele si pareri bune,si pareri mai putin bune.

          Ambalajul este destul de firav din punctul meu de vedere,dar sper sa nu se rupa.Imi place in schimb ca are oglinda incorporata.Kitul vine cu o pensula cu doua capete cu peri sintetici,moi,dar care nu prea iau produs.Trebuie sa te chinui ca sa o folosesti,asa ca am abandonat-o repede.
          Kitul contine cinci nuante :

         Mie mi se potriveste,asa cum probabil va asteptati,prima nuanta din stanga,adica cea mai deschisa.In ciuda acestui fapt am incercat sa le folosesc si pe celalalte,unele pentru mama care are pielea mai inchisa decat mine,si unele pentru a incerca pe mine o conturare a la Kim Kardashian.Nu am reusit,ca altfel va aratam si voua,nu?
         Ca si consistenta corectoarele sunt ok.Se intind frumos si se blenduiesc usor,in schimb cu acoperirea stau cam prost.Daca doresti o acoperire totala trebuie sa insisti destul de mult,ceea ce poate duce la aplicarea a prea mult produs,deci strangerea in riduri,pliuri,etc.Eu nu am avut probleme cu acoperirea ca sunt in vacanta si asa cum m-am obisnuit mi-am trimis si cearcanele in vacanta,ca de la toamna intra iar in program normal,dar mama,care are cearcane produse din cauza glandei tiroide,am avut ceva probleme cu acoperirea.
          De rezistenta pot spune ca da,rezista,asta daca nu te freci la ochi,sau daca nu iti pui mana pe fata acolo unde l-ai folosit,altfel se transfera destul de usor.Deci nu e un produs de folosit in zona orazului spre ureche pentru ca o sa se transfere pe telefon.

           In cazul de sunteti curiosi de ingrediente am facut o poza acestora.Nu ma laud a fi printre persoanele care stiu prea multe despre ingrediente asa ca nu o sa comentez acest aspect:Il recomand? Da si nu.Depinde de necesitatile pe care le aveti.Daca doriti ceva cu acoperire mare nu va orientati spre acest kit pentru ca nu veti fi multumite.
Brand:  W7
Nume: Camouflage Kit
Valabilitate: 12 luni
Cantitate: 2 g din fiecare nuanta
Pret:~39 lei
De unde se cumpara: www.produsecosmetice.ro

Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com