Review Shimmer Effect by Make-up Studio

By | 7/30/2014 06:55:00 p.m.

      Iluminatoarele au fost si probabil vor ramane pentru mine un domeniu mult prea dificil de inteles, dar nu pot spune ca nu ma interesez si nu testez.De ce spun ca e un domeniu greu de inteles?Cel mai probabil pentru ca nu am vrut,si inca ma incapatanez sa nu fac cursul de makeup artist in care sa invat ce si unde se aplica, evident si cum se aplica.
      Am zis sa-mi incerc norocul singura si sa experimentez.Mereu m-am considerat mai buna la omogenizarea produselor lichide decat a celor pudra,asa ca am ales sa incerc pentru prima mea experienta cu un iluminator Make-Up Studio Shimmer Effect in nuanta Silver.


      Alegerea unui produs profesional  am realizat-o in urma unei lungi cautari pe internet.Mereu am considerat ca produsele profesionale sunt mai usor de folosit(in principal datorita faptului ca au descrieri exacte in ceea ce priveste utilizarea lor) asa ca asta a fost un prim atuu al produsului.
      Ambalajul este unul simpatic si foarte ergonomic,astfel ca e usor de tinut in mana,iar plasticul dur pare sa nu se sparga daca il scapati pe jos.
      Sistemul de dozare al produsului,cu pompita,mi se pare pe cat de igienic, pe atat de economic.Din pacate daca nu esti atent risti sa scoti produs pe care ulterior il vei arunca.
      Consistenta produsului este una cremoasa,usor de intins si de omogenizat pe suprafata tenului.Pigmentatia este de altfel foarte ridicata( de asta va spuneam ca daca ,de exemplu,scoateti o pompita intreaga din produs,o sa folositi 2-3 stropi,iar restul o sa-l aruncati).


      Imi place cum se vede pe ten.Pana acum l-am folosit de trei ori,in trei ocazii diferite.Doua nunti si o petrecere.Prima data am aplicat prea mult asa ca atunci cand am ajuns la eveniment am dat fuga la baie sa sterg din el.Partea buna pentru produs,dar proasta pentru mine atunci, este ca are o rezistenta crescuta asa ca nu am reusit sa fac mare lucru cu un servetel.M-am simtit cam ca un pom de Craciun,plin de beculete,dar nu mi-a zis nimeni,in afara de iubi, ca am exagerat...insa am stiut.
      In urmatoarele doua dati am aplicat 2-3 stropi pe fiecare pomete si am intins bine.Mi-a placut ca da o iluminare discreta(daca nu exagerezi cu cantitatea de produs),parand foarte natural.
Il recomand? Da,este un produs pe care nu-mi pare rau ca il am si sunt sigura ca o sa il tot folosesc.
Brand: Make-up Studio
Nume: Shimmer Effect
Nuanta: Silver
Valabilitate: 6 luni de la deschidere,dar tinand cont ca nu-l deschizi niciodata,ca doar are pompita,cred ca poate fi folosit mai mult.E totusi o cantitate mare de produs.
Cantitate: 15 ml.
Pret: ~58 lei
De unde se cumpara: www.produsecosmetice.ro

 Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com