Review MNY my Blush de la Maybelline

By | 7/28/2014 12:17:00 p.m.

         Caut un blush simpatic de mult timp.Stiu exact ce-mi doresc de la el.Vreau un blush universal, adica unul care sa mi se potriveasca orice machiaj as purta si sunt aproape sigura ca l-am gasit.
         Trebuie sa recunosc ca nu am prea multa experienta in ceea ce priveste fardurile de obraz,dar am avut o perioada primavara aceasta in care cred ca eram in stare sa cumpar orice blush imi pica in mana.Noroc cu cardul care era mai mult gol ca altfel acum probabil as fi avut peste 20 de blush-uri.
          Azi va vorbesc despre MNY my Blush de la Maybelline NY,primit spre testare de la  www.produsecosmetice.ro. Eu l-am ales, dupa o lunga cautare pe net a unui blush care sa aiba irizatii , dar sa nu fie nici prea lucios pe fata pentru machiajul de zi cu zi.
         



        Blush-ul este in nuanta peach si mi se pare ca i se potriveste de minune acest nume.Nuanta de roz se potriveste tenurilor deschise la culoare, dar cred ca ar ilumina frumos si un ten bronzat datorita particulelor de sidef pe care le are in compozitie.

        De curand am avut o problema cu unul dintre blushurile cumparate asta primavara,si anume produsul nu se ia pe pensula,adica in traducere libera trebuie sa stau si sa inting in pastila de pudra colorata pana mi se pare mie ca exista produs pe pensula,dupa care aplic pe un pomete,moment in care trebuie sa repet procedura pentru celalt.
         Asta nu mi s-a intamplat si cu blush-ul de la Maybelline,si am impresia ca e vorba de formula lor pentru ca mai am un produs  pentru obraji de la ei si nici cu acela nu am avut probleme.

         Consistenta nu este prafoasa,asa ca nu o sa vedeti produs zburand prin jurul vostru cand il aplicati.E foarte pigmentat asa ca nu e nevoie sa reveniti cu mai multe aplicari,asta fiind necesar doar in cazul in care doriti acest lucru.
         Ieri,cand ii faceam poze ma gandeam ce as putea scrie despre ambalaj si ghiciti ce..l-am scapat pe jos.Spre fericirea mea acesta este rezistent astfel ca nu s-a spart pastila de produs.


           Mi-as fi dorit sa il aiba cei de la www.produsecosmetice.ro in toate nuantele ca sigur mi-as fi cumparat inca doua,dar na...nu primesti mereu ce-ti doresti,nu?

Il recomand? Da,un produs pe care cu siguranta l-as recumpara,sau cumpara in alte nuante.
Brand: Maybelline NY
Nume: MNY my Blush
Nuanta: 301-Peach
Valabilitate: 24 de luni
Pret:  ~ 15 lei
De unde se cumpara: www.produsecosmetice.ro

 Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com