Review Hair Wrap

By | 7/10/2014 08:46:00 a.m.

          Stiti ca va povesteam aici ca mi-am cumparat de la magazinul Hello Free Z One Discount un prospop special pentru par?E GENIAAAAAL!
          Mereu am avut probleme cu "scurgerea"parului de apa care ramane de la spalare,dar si mai mari probleme cand trebuia sa-mi pun o masca pe care era nevoie sa o tin pe par mai multicel pentru ca incercam prea mult sa-mi tin prosopul cum trebuie ca sa nu imi dezvelesc parul,si credeti-ma ca niciodata nu reuseam.
          Acum am turbanul asta minunat care m-a costat doar 6 lei.Daca stiam eu cat de mult o sa-mi placa imi cumparam mai multe.Acum abia astept sa ajung iar pe acolo ca sa imi fac stoc de astfel de prosoape.
   

            Care sunt avantajele?Pai in principal,din punctul meu de vedere,faptul ca nu mai trebuie sa fiu mereu cu ochii pe prosop ca poate sa cada si sa imi ude hainele.Nu sunt foarte atenta in ceea ce priveste astfel de chestii asa ca mereu ies uda leoarca din baie,desi imi spal doar parul.
           Alte atuuri sunt :-faptul ca produsul e realizat din bumbac.Acum e din ce in ce mai greu sa gasesti un produs calitativ la un pret asa mic.
                                   -usurinta folosirii
                                   -distractia.Pai cat m-am distrat eu cu turbanul asta nici nu va puteti imagina....Am facut vreo doua sute de poze mai mult de amuzament .Mi-ar fi placut ce-i drept sa il pot gasi pe mai multe culori ,dar na...e bine si alb...decat galben(urasc galbenul).
         

             Ei,ce spuneti?Vreti si voi un turban?
  

 Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com