Review Australian Bush de la Esprit

By | 7/18/2014 12:06:00 p.m.

         Stiu ca v-am intrebat ieri daca doriti un review pentru paleta de corectoare W7,dar m-am lasat dusa de val si nu am apucat sa fac poze care sa arate cum trebuie asa ca astazi va scriu un review pentru paleta Australian Bush de la Esprit.


        Am primit acest produs de la www.produsecosmetice.ro si m-am bucurat destul de mult cand am vaut ca nuantele sunt in realitate exact ca nuantele din poza de prezentare de pe site.
        Ambalajul este dintr-un plastic dur,care permite transportarea usoara a produsului,si spun asta pentru ca nu odata mi s-a intamplat sa imi pun in bagaj o paleta de farduri intreaga,si sa ajung cu ea la destinatie avand capacul spart , sau si mai rau cu fardurile compromise.
        Ca si consistenta,fardurile sunt cam prafoase,dar au nuante simpatice si rezistente.Nu-mi dau seama cum au facut ca niste farduri prafoase sa reziste si sa aiba si pigmentatie.Un alt avantaj,din punctul meu de vedere este faptul ca nuantele sunt sidefate,dar stiu ca e multa lume care nu doreste farduri sidefate asa ca trebuie sa aveti atentie daca va ganditi sa o cumparati pentru ca desi fardurile par mate in paleta,odata aplicate pe pleoapa ele se vad sifefate:

           Trebuie sa stiti ca fardurile au fost aplicate cu pensula direct pe piele,si nu peste o baza care sa le intensifice culoarea sau aderenta.
            Cel mai mult imi plac verdele si rozaliul ala pastelat,dar din pacate acestea au tendinta de a fi cele mai prafoase.Asa cum era de asteptat brunul este cel mai pigmentat,dar nici portocaliul,care de fapt este auriu,nu se lasa mai prejos.
            Nu am avut in ultimele zile deloc soare pe cer ca sa va fac poze serioase si frumoase asa ca pana apare soarele am facut swatcuri si le-am pozat cu blit ca sa se vada cat culorile cat mai apropiate de realitate.
       

Australian Bush
Australian Bus
Il recomand? Da,este o paleta vesela,care are si pigmentatie si sidef,dar si nuante care te fac sa iesi din anonimat prin machiaj,si sa se inteleaga ca aici vorbesc de verde si auriu.
Brand: ESPRIT
Nume: Australian Bush
Valabilitate: 30 de luni
Cantitate: 5 g
Pret: ~20 de lei
De unde se cumpara:  www.produsecosmetice.ro


Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com