Hmmm...lenjerii de pat de la Casa New Concept?

By | 7/11/2014 08:52:00 p.m.

        V-am intrebat azi pe facebook de unde va cumparati voi lenjeriile de pat.De curand m-am mutat intr-o casuta noua asa ca incerc sa nu aduc cu mine lucruri vechi.Mereu am considerat ca daca faci un lucru,macar sa-l faci bine,asa ca daca am o casa noua,consider necesar ca mai toate lucrurile din interiorul ei sa fie noi.
        De mobila m-am ocupat mai de mult.Ce sa zic?Vina meseriei...dar nu ma asteptam sa am atatea probleme in ceea ce priveste alegerea lenjeriilor de pat,sau a draperiilor si covoarelor.
        Am alergat ieri si azi prin zeci de magazine dedicate acestor produse,dar am renuntat repede.Lipsa de profesionalism a vanzatoarelor,dar si calitatea marfurilor m-a lasat rece asa ca am reorientat spre magazinele online.


       Despre Casa New Concept am auzit de la profesoara mea,arhitect de interior,desigur.Am avut o tema la facultate care a constat in amenajarea interioara a unui dormitor si primul lucru despre care am invatat este acela ca un om trebuie sa se simta bine intre lucrurile care il inconjoara.Mai ales ca peste 70% din ceea ce ne inconjoara este textil.
        Am intrat la ei pe site si am vazut ca au mai multe tipuri de lenjerii de pat,toate insa sunt realizate din bumbac.Unele mai scumpe,unele mai ieftine,dar asta am prins de la mama,si anume ca daca vrei ceva de calitate si durabil e bine sa investesti.Cam la aceleasi preturi am gasit lenjeriile si in magazinele fizice,dar nu  erau cu siguranta realizate din bumbac.
        Ce mi-a placut cel mai mult?

          Cred ca am petrecut peste doua ore pe site-ul lor si inca nu m-am hotarat ce lenjerie de pat imi place mai mult.Imi place si faptul ca au o multime de imprimeuri,desi eu sunt o persoana care prefera lucrurile simple si de efect.Niciuna dintre lenjeriile imprimate de mai sus nu mi se pare prea incarcata.Par a fi lucruri pentru care s-a oferit o mare atentie.
          Pentru mai multe lenjerii  de pat intrati aici.

           Voua care va place cel mai mult dintre acestea trei?


 Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com