Eu?Ten uscat?De cand?

By | 7/03/2014 02:41:00 p.m.

        Mey,si voua vi s-a schimbat tenul asa peste noapte?Nu-mi dau seama de ce,cum si cand tenul meu s-a transformat din ten mixt-gras in unul uscat.Stateam si ma gandeam acum o luna,cand am primit noua crema Multi-Performance Hydrating Cream de la Ivatherm,ca poate mi se pare mie ca tenul meu a inceput sa se schimbe,dar dupa ce am inceput sa o aplic si am vazut ca nu mai exista urme de descuamare mi-am dat seama ca s-a schimbat cu adevarat.
          

      Ce spun cei de la Ivatherm?
DESCRIERE SI BENEFICII
Crema hidratanta Multiperformanta asigura hidratarea si ingrijirea pielii sensibile prin mentinerea si protejarea echilibrului ei fiziologic si activarea procesului de regenerare. Deshidratarea pielii se produce prin alterarea functiei de bariera cu perturbarea implicita a metabolismului lipidelor din piele (ceramide, acizi grasi esentiali).
COMPOZITIE
Hidroxiceramidele cresc coeziunea celulelor de la suprafata pielii (corneocite) determinand astfel regenerarea barierei lipidice cutanate. Acidul hialuronic, supranumit “buretele molecular” are o remarcabila putere hidratanta .Totodata asigura controlul transferului de proteine,enzime si hormoni avand astfel un remarcabil rol protector al pielii. Uleiul de Borago bogat in acizi grasi polinesaturati determina restaurarea barierei epidermice protectoare, limitand pierderile transepidermice de apa. Untul de Karite extras din nucile arborelui de Karite(Shea), este renumit pentru importantele sale proprietati hidratante si antiinflamatorii. Bogat in fitosteroli si vitamine ( A, E, C) are rol eutrofic, calmant si hidratant. Uleiul de migdale dulci actioneaza sinergic cu untul de Karitecompletand astfel calitatile restructurante, eutrofice si calmante ale cremei hidratante pentru corp. Apa termala Herculane, datorita continutului echilibrat in saruri minerale si oligoelemente (Fe, Cu, Zn, Ca, Al, Mg) indispensabile pielii, potenteaza efectele calmante si antiiritante ale cremei hidratante multiperformante Ivatherm.

         Ce spun eu,si mama(pentru ca a imprumutat-o si ea)?
      Eu n-am mai folosit o crema destinata tenului uscat pana acum,asta pentru ca nu am avut niciodata tenul uscat pana acum,dar pot spune ca m-a impresionat inca de la prima utilizare.Faptul ca a doua zi de dimineata nu aveam tenul plin de cojite m-a multumit cel mai mult.De altfel,ma asteptam si sa am  tenul plin de sebum,asa cum pateam inainte cand ma dadeam cu orice crema,dar ce sa vezi.Nici vorba.Transpir,ca doar e normal,dar sebumul nu apare in zona T decat dupa 6 ore,sau cam asa,oricum nu inainte de 6 ore.
     Mama a fost multumita de crema,asa cum este de cremele ei superhidratante.Cred ca daca ar fi folosit-o iarna s-ar fi observat daca o poate considera superhidratanta,ca iarna se da cu crema si de trei ori pe zi,daca acestea nu sunt destul de "grase",dar acum vara,o singura aplicare e mai mult decat suficienta.

        Ce nu mi-a placut ,dar cred ca e chestie de la om la om,e mirosul.Sunt destul de sensibila din punct de vedere olfactiv,asa ca orice miros,sau mai exact,orice produs de fata cu miros,nu-mi prea place,evit sa o aplic prin zona nasului ca sa nu ii simt mirosul,ceea ce ma face nevoita sa folosesc o alta in zona respectiva.

       Ce ma bucur e faptul ca,chiar daca a functionat pe vreme rea,adica atunci cand era frig si ploua,functioneaza si acum,pe vreme calda,aproape canicula.Adica tenul meu nu s-a schimbat iar,chiar daca e sensibil si foarte usor  inflamabil si dispus la schimbari.A ramas uscat si pare sa-i placa in continuare crema Multihidratanta.

       Tu ce tip de ten ai?

 Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com