Despre mine:

By | 7/03/2013 08:37:00 p.m.
  

  "Perfect ... de imperfecta"       Imi place sa spun ca sunt un om plin de viata si incredere in sine,asa ca da,sunt una dintre persoanele care si-a facut blog pentru ca stie ca poate sa impartaseasca cu altii experientele ei.
      Sudessa nu este primul meu blog, dar este blogul care m-a tinut in viata ca om pe web, care m-a facut sa invat ca-mi place sa scriu,dar mai ales ca stiu si pot sa ii invat pe altii,dar si de la altii.
      Maria Rodica Manea ma numesc si ma mandresc cu o frumoasa viata de studenta la Facultatea de Arhitectura de Interior din Bucuresti,viata care din fericire ma invata sa acord atentie detaliilor din jurul meu, deci si aspectului fizic, care asa cum stim cu totii poate conta uneori mai mult decat este nevoie.
      Am scris primul articol pe data de 13 februarie 2011.Ma pasioneaza tot ce inseamna produse de machiaj si ingrijire corporala pentru ca in "tineretea" mea am facut multe prostii care mi-au afectat tenul si nu numai.Usor , usor am observat ce-i face bine tenului meu si ce nu, si asa au inceput sa apara si articolele, si cititorii, si colaborarile.
      Imi place sa fac blogging ca hobby si sunt sigura ca niciodata nu va fi un mod de a-mi castiga existenta , asta datorita faptului ca sunt prea pasionata de arhitectura de interior ca sa o dau pe tastele unui laptop sau ecranul insipid al unui desktop.Am inceput sa scriu pentru a ajuta femeile care se confrunta cu aceleasi probleme ca ale mele si sunt sigura si acum rolul blogului meu este acelasi.
      Articole sincere si concise am incercat mereu sa ofer.Sincere au fost,concise nu stiu exact pentru ca imi place sa scriu si ma mai pierd printre randuri.Daca fac prostii stiu ca ma veti certa, aici in comentarii, pe facebook sau printr-un email la sudessasblog@yahoo.com .
       Daca aveti intrebari,sugestii si critici pentru mine le astept atat pe e-mail cat si pe facebook sau aici pe blog.

Pentru colaborari va rog sa-mi scrieti pe adresa de e-mail sudessasblog@yahoo.com.       In cazul in care va intrebati despre cine ati citit m-am gandit sa va arat si cateva poze cu mine: