Dau o noua comanda pe iherb.com!Vrei si tu ceva?

By | 7/03/2014 12:20:00 a.m.

        Stiu ca multe dintre voi m-ati intrebat din februarie pana acum daca mai dau comanda pe iherb.com.Ei bine credeti-ma ca nu am avut timp deloc sa ma ocup de acest lucru pana acum,asa ca iata-ma ca acum fac marele anunt!Dau o noua comanda pe iherb.com si daca doriti sa va alaturati mie eu va ajut cu mare drag!

        In perioada asta in care n-am mai dat comenzi am stat si am urmarit ce si-a mai cumparat lumea si am hotarat ca eu sa-mi cumpar asa:
   1.Pentru ca am nevoie de un Toner am hotarat sa merg pe Shooting Toner de la Derma E.Are numai pareri pozitive,iar faptul ca Georgia a scris ca o sa-l recumpere m-a facut sa cred ca merita.
 

   2.Pentru ca si tenul meu simte nevoia de exfoliere,dupa ce am incercat un produs Neoteric Cosmetics Inc,Alpha Hydrox am prins incredere in produsele lor.Sa vedem cum se comporta si pe fata.
    3.Un blush ELF.Nu-mi dau seama cum de nu mi-am luat nimic de la ei,avand in vedere ca sunt maxim 3$.
    4.Tocmai ce vreau sa va scriu un articol despre pensulele mele de makeup,asa ca am zis sa imi intregesc colectia de pensule Ecotools cu minunata de mai jos.

           Ce zici?Comanzi cu mine de data asta?

           Daca sunteti interesate de o comanda pe iherb.com astept sa-mi trimiteti mail pe sudessasblog@yahoo.com si discutam acolo mai multe.


Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com