Campanie Ivatherm...

By | 7/29/2014 12:39:00 p.m.

       Sa ridice mana sus cate dintre voi cumpara de la farmacii ce nu fac parte din marile lanturi farmaceutice! EU,eu fac parte si imi place.Evident ca nu gasesc acolo toate produsele pe care le vreau,ca sunt farmacii mici,de cartier, dar acolo gasesc medicamentele de care am mereu nevoie  (si de obicei mult mai ieftin ca in cele mari).
       Astazi va vorbesc despre campania Ivatherm pentru Vivat,o campanie derulata pe parcursul acestei veri de echipa Ivatherm,stiti voi..laboratoarele alea care au apa termala de la Herculane ca ingredient principal atunci cand  fac o crema sau stiu eu ce alta minunatie.


      Vivat este campania derulata de Farmexpert (distribuitor de produse farmaceutice) in farmaciile independente din tara.
      Din ce am citit eu la ei pe site, acestia au dezvoltat un proiect care poarta numele de "Trusa Vivat" , si se regaseste in opt truse diferite,fiecare specifica unei perioade din an.De la medicamente antialergice , pana la produse pentru ingrijire personala , trusele au rolul de a iti oferi o stare de bine.
      Aici gasiti cele opt variante ale trusei vivat.
      Ivatherm, primul producator roman de dermatocosmetice cu apa termala Herculane se alatura proiectului VIVAT, singurul concept unitar de marketing destinat farmaciilor independente. VIVAT este un program ce cuprinde 8 campanii sezoniere de promovare a produselor fara prescriptie medicala (OTC-uri, suplimente, dermatocosmetice, etc). Produsele Ivatherm pe care le vei gasi in Trusa VIVAT sunt: IVAPUR MAT Crema matifianta pentru pielea mixta sau grasa si IVAPUR Gel spumant purifiant pentru pielea mixta sau grasa.      857 farmacii din tara sunt inscrise in campania VIVAT, iar numarul lor este in continua crestere. La nivel national, 700.000 de oameni interactioneaza saptamanal cu VIVAT. Interactioneaza si tu!


     Eu am cautat pe harta Vivat cea mai apropiata farmacie semnalizata Vivat si am gasit-o!Se numeste Tri Farm Sud.
     Care este cea mai apropiata de voi farmacie semnalizata Vivat?

 Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com