Am site nou!

By | 7/17/2014 09:19:00 p.m.

         Am stat ceva timp sa ma gandesc daca sa va scriu despre noul meu proiect sau nu si pana la urma mi-am luat inima in dinti si m-am hotarat sa va vorbesc.
         Daca nu stiati pana acum,sau daca nu ati avut curiozitatea de a citi pagina de About a blogului,eu sunt o mandra studenta a facultatii de Arhitectura de Interior din cadrul UAUIM Bucuresti.Admiterea la facultatea asta a fost pentru mine cu adevarat examenul maturitatii.Bacul a fost usor si continui sa spun ca daca mergi pe la ore e imposibil sa nu iei bacul.Sunt trei probe mari si late.Dar cum ziceam,bacul nu a fost asa zisul "examen al maturitatii" pentru mine,ci admiterea la facultate a fost.

          Tot ce mi-am dorit mai mult in viata,pana acum,a fost sa intru la facultatea asta,doar la ASTA. Stiam ce vreau sa fac in viata,nu mi-au placut materiile teoretice niciodata,asta nu m-a impiedicat sa am medie de 9.30 la bac,dar nu ma vedeam facand asta toata viata.
          Odata intrata la facultate am dat peste o mana de oameni fericiti ca au intrat aici,si o gloata de nefericiti ca nu au intrat la Arhitectura Structurala.Frustrari,ura,dezamagire...acestea au fost sentimentele din primul semestru de facultate...din partea lor zic.Eu am fost norocoasa,eu si alti 10 care faceam doar ce ne place.Am continuat sa stau pe langa astia 10 oameni,sa ne dam unii altora sfaturi si idei si asa am ajuns sa ma bucur ca sunt una dintre persoanele fericite ca fac ceea ce le place.
           Asta apreciez cel mai mult la un om...sa faca ceea ce ii place,sa se identifice cu munca sa,sa nu o vada ca o povara.Cu timpul s-au mai "dat pe brazda" si altii din gloata,dar tot se simte diferenta.
           Din iubirea asta de meseria pe care mi-am ales-o, am hotarat asta iarna sa-mi deschid un site pe care sa scriu articole si mai ales sa arat cu ce lucrez eu,adica sa scot in evidenta lucrurile noi, inovatiile, colectiile noi de mobilier si nu numai.Pana nu am vorbit cu alte trei colege care se fereau sa-mi spuna ca au blog deja,abia scrisesera 2-3 articole,nu m-am hotarat.Pe 14 mai,dupa o cafea bauta in compania lor am zis gata,trebuie sa fac ceva si am inceput sa caut si sa vad ce pot face.
           Am inceput sa scriu articole pe blogul respectiv,dar nu imi doresc sa fie un blog asa ca m-am hotarat,fie ce-o fi,sa imi iau domeniu.Si ieri am cumparat de pe Godaddy.com domeniul meu,adica www.mariamanea.com .
           De acum,ma gasiti si acolo.Este un site destinat designului de interior,celui de produs si arhitecturii.Daca aveti intrebari referitoare la amenajari sau altele despre design de interior intrati acolo si scrieti-mi!


 Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com