Vrei sa fii blogger si sa primesti chestii gratis?

By | 6/17/2014 05:05:00 p.m.

      Pai  da...de ce sa ne mai ascundem dupa degetul mare incercand sa spunem ca noi nu...ca noua nu ne place sa primim chestii gratis ,si ca mai mult de atat,ne chinuim cu atatea produse pentru care trebuie sa facem review,cand noua ne place.Majoritatea bloggeritelor de beauty sunt shopping adicts asa ca primirea produselor nu le face decat sa se mai usureze din "povara" plimbarilor prin magazin si cararea cosurilor pline cu produse de beauty.
      Din fericire fac parte dintre acele bloggerite carora le place sa scrie,dar sa si primeasca.Stiu ca nu sunt la zi cu review-urile,dar fac tot ce pot in ceea ce priveste rapiditatea scrierii articolelor.Eu activez in mediul online de mai bine de 3 ani ,deci cred ca stiu daca imi doresc sa practic bloggingul ca hobby sau vreau sa-l transform in afacere si sincera sa fiu va zic ca a doua varianta nu-mi surade de loc.Sa dau eu amenajarile caselor/puburilor/salilor de spectacole pe o tastatura?NICIODATA.
      Mi-a luat mult pana sa-mi dau seama ce inseamna sa fi blogger,si mai mult sa-mi dau seama cat de usor e sa te bucuri de asta.
      Am mai zis si o sa mai zic.Sunt sigura ca in Romania exista fete talentate la scris care merita sa scrie online.De altfel sunt sigura ca si cele care isi doresc doar produse pot face o treaba extraordinara atata timp cat sunt sincere in review-urile lor.Sinceritatea fata de cititorii tai conteaza foarte mult pentru ca acestia simt cand e ceva in neregula.Daca 10 fete scriu ca produsul ala e prost sau nesatisfacator si tu te trezesti sa scrii ca iti place,si asta doar pentru ca vrei ca firma care ti-a trimis sa iti mai trimita,clar ai o problema.

      Dar cred ca am vorbit destul de mult pe langa subiect asa ca vin azi si va spun ca Ani,de la Beauty Barometer va asteapta cu bratele deschise sa va invete cum sa primiti produse gratis(dar si sa aveti un continut calitativ pe blog).Credeti-ma ca stie despre ce vorbeste.Am avut si am de invatat foarte multe de la ea,si tare mi-ar face placere sa merg la workshop dar ce sa faci cu sesiunea asta care nu ne lasa sa dormim sau sa ne distram. De ce mama nu m-ai dat la Spiru Haret ca sa frec si eu menta?De ce?Aaaa,ma vrei arhitecta!Atunci asa fie!
      Din ce am auzit de la  workshopul trecut lucrurile au fost tratate cu mare seriozitate si fetele au invatat multe siretlicuri in domeniul de blogging.(Aici imi arat invidia!)
      Pe blogul Beauty Barometer va puteti inscrie si la un concurs prin care castigati un loc in cadrul acestui workshop.
  

      Ei,ce spuneti?Vreti produse gratis au ba?

Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com