Curs de make-up?Adhara please!

By | 4/04/2014 09:39:00 a.m.

      Iar n-am mai scris,dar faptul ca am o predare importanta luni ma motiveaza.Va spun azi pe scurt ce si cum despre Adhara Make-up School.
       Acum aproximativ 2 saptamani am luat parte la deschiderea oficiala a unei scoli noi de machiaj,o scoala care promite sa invete tot ce inseamna tainele machiajului pe ai sai cursanti.
       In cadrul acestui eveniment am avut ocazia sa aflu cu ce produse lucreaza aceasta scoala,dar si ce specilisti sunt indrumatori.De mult timp auzisem de Marian Tanase,dar nu s-a ivit niciodata ocazia sa ne cunoastem pana acum.Tase este un om(din ce am vazut eu in cele 2 ore petrecute alaturi de el)comunicativ,vesel,dar mai ales o enciclopedie ambulanta in ceea ce priveste arta machiajului.
       Ca tot va ziceam de produsele folosite,ei bine,aici se folosesc doar produsele profesionale,si cand spun asta ma refer la produse Numeric ProOf,pensule de machiaj de la Kim Brushes si Vitacreme B-12.
       Numeric ProOf este un brand frantuzesc care a perfectionat peste 400 de produse pentru a ajuta oamenii din lumea intreaga sa arate "ca scosi din cutie" in fiecare moment al zilei.Initial destinate sedintelor foto sau machiajelor de film si teatru,Numeric ProOf a cautat sa isi deschida portile si pentru noi,oamenii care nu intra in aceasta categorie, astfel ajungand sa multumeasca indivizi de pe toate continentele.In urma discutiei cu  Bertrand Bogart mi-am dat seama ca el a cautat sa produca cele mai bune variante de produse de make-up,asta insemnand in principal sa gaseasca pe teritoriul Frantei,dar si Italiei fabrici individuale pentru fiecare tip de produs vandut sub marca Numeric ProOf.Intrebat de ce in colectia de produse Numeric ProOf nu se gaseste si macar un rimel,acesta a raspuns ca nu a gasit inca o fabrica ce l-ar putea multumi prin calitatea produsului,asa ca a preferat sa mai astepte pana o sa gaseasca pe cineva care sa-i intruneasca toate dorintele in ceea ce priveste calitatea rimelurilor.
       Kim Brushes,e o gama de produse a  C&M Quality Brushes LTD condusa de Eytan Melamedun israelian care pare ca stie ce vrea,dar mai ales stie reteta succesului in afacerea cu pensule de machiaj: produse de inalta calitate cu design venit de la make-up artistii din intreaga lume.Eytan ne-a vorbt despre fapul ca procesul de productie al pensulelor sale este unul realizat manual si  ca toate materiile prime sunt aduse din Europa si SUA.

        Exact asa cum zicea si Tase,la inceput s-ar putea sa ti se para greu de lucrat cu produsele Numeric ProOf,dar dupa ce te-ai invatat ,greu te mai adaptezi ca si calitate sau ca si usurinta de lucru cu altele.Ce mi-a placut cel mai mult e faptul ca acestea se pot amesteca cum doresti:ude cu ude,ude cu uscate,fondurile de ten din diverse game,etc.
        Eu daca as avea timp si dorinta sa ajung sa profesez ca make-up artist aici as merge sa ma scolesc,dar din pacate,sau din fericire,eu am alte pasiuni,dar voi puteti merge cu incredere ca sunt profesionisti oamenii.
        Fericirea mea a fost cand am aflat ca si noi bloggeri beneficiem de reducerea de make-up artist,cea de 15%,si si voi,ca si cititoare ale blogului meu beneficiati de reducerea de 15% la comenzile pe site,sau si in magazin,daca folositi codul SUDESSA15.
     
       Voi ati incercat Numeric ProOf si Kim Brushes?


 Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com