Ziua perfecta pentru o femeie....

By | 3/24/2014 05:35:00 p.m.

     Ce faceti?Va bucurati de soare acum cat mai este?Am inteles ca de maine incepe sa ploua (ceea ce eu nu-mi doresc deloc).
     Azi vreau sa va povestesc despre ziua mea de ieri..o zi perfecta in viziunea mea,atat de blogger ,cat si de femeie.
     A inceput furtunos cu trezit la sase si jumatate,ca de..trebuia sa ajung in Bucuresti pana in zece si jumatate ca doar Ani implinea doi ani de cand ne scrie pe blogul ei.La noua eram deja in autocar(ca de..duminica nu circula toate trenurile),si la zece fara coboram in Piata Victoriei si incepeam sa alerg spre apartament unde sa-mi las bagajul ca sa nu ma car cu un troller de peste sapte kg dupa mine.
    Am reusit sa ajung la locatia propusa de Ani in jur de zece si un sfert asa ca m-am incadrat in perioada de jumatate de ora pregatita primirii invitatlor.
     Pe Ani o stiam din vedere,dar mai ales de pe blog si pot spune ca am avut doar lucruri bune de invatat de la ea...Plecand de la optimism,la profesionalism la spontaneitate.
     Am avut ocazia sa particip la un focus grup,ceea ce a fost tare simpatic pentru ca am aflat multe lucruri despre dorintele mele in materie de cosmetice.
     Am stat mai bine de trei ore cu 12 fete frumoase de la care am invatat si care m-au facut sa ma relaxez si sa-mi aduc aminte de ce am inceput sa scriu si eu pe www.sudessa.com
     Desigur ca sarbatorita nu ne-a lasat sa plecam cu mana goala si ne-a cadorisit cu muulte bunatati:

       Dupa ce ne-am luat la revedere de la Ani am plecat impreuna cu Dana la un seminar tinut de Gina Stefanoaia  pe tema ingrijirii tenului.Titlul acestui seminar a fost :"13 activitati simple pentru ingrijirea tenului"
       Ma bucur tare mult ca am putut ajunge la acest seminar.Aici am invatat exact despre modalitatile corecte de curatare a unui ten,am invatat de ce este important sa acordam importanta tuturor factorilor si lucrurilor cu care tenurile noastre intra in contact si mai ales metoda corecta de curatare pentru a nu avea o fata "chinuita".
   


         In final am reusit sa ajung acasa si sa stau cu iubi..sa ne bucuram de un sfarsit de weekend linistit si plin de soare.

         Voi cum v-ati petrecut weekendul?


 Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com