Vine primavara cu....

By | 3/02/2014 06:23:00 p.m.
Buna fetelor,       Si chiar cand ziceam si eu ca a venit primavara a inceput sa ploua...Pai ce afacere e asta?Eu vreau soare,iarba verde si muuulte flori si primesc in schimb nori grei si plumburii?Nu ma mai joc si pace.Noroc ca am un produs care sa-mi aduca aminte de ce inseamna cu adevarat primavara..
 

         In randurile de mai sus vorbeam despre noul meu parfum solid,si anume parfumul de la Pacifica,care se gaseste pe OrganicBaby.ro ,site destinat mamicilor care se ingrijesc si care au grija si de bebelusii lor.Ei bine,eu nu sunt mama si nu preconizez ca voi fi prea curand,dar trebuie sa recunosc ca produsele pentru femei pe care le-am gasit la ei nu prea le-am vazut in alte parti.
         De mult imi doream un parfum solid,cam de aproape 2 ani de cand a primit prietena mea unul din partea tatalui ei.Nu stiu daca mi-a placut datorita ideei de "parfum solid",adica noutate,sau datorita mirosului foarte dulce,dar cert e ca am zis ca o sa am si eu unul cand o sa am ocazia.
        Cand am intrat pe OrganicBaby si le-am vazut am zis"E clar,asta-i ocazia mea" si bine am facut. Parfumul este considerat a fi unul dulce-acrisor.Eu sunt innebunita dupa parfumurile dulci,dar nu care sa te faca sa te sufoci asa ca m-am gandit ca acesta s-ar potrivi.Si da,se potriveste.Are un iz acrisor care te trezeste din simtiri,dar atentie,pentru ca folosit intr-o cantitate mare poate sa dea o stare de rau,adica mie asa mi s-a intamplat.Din exces de zel m-am gandit ca poate tine mai mult daca aplic o cantitate mai mare.Nimic mai gresit..nu am reusit decat sa fac sa ma ia cu ameteala.
         Ca si timp,acesta rezista aproximativ 3 ore,dar ,dat fiind ca este un produs natural,este normal sa tina mai putin decat celalte.Eu il aplic in zone ca tample,lobul urechii,ceafa...si il simt destul de mult timp.
        

Il recomand? Da,este un produs care chiar aduce aminte de zilel insorite de primavara..te invioreaza.
Brand: Pacifica
Nume: Pacifica hawaiian Ruby Guava Solid Perfume
Nuanta: Ruby Guava
Valabilitate: nu mentioneaza
Cantitate: 10g
Pret: 62 lei
De unde se cumpara:  www.Organicbaby.ro


Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com