Te fac o tura cu BMWul?

By | 3/19/2014 10:03:00 p.m.
Da,cum sa nu...


      Buna fetelor!Ma bucur asa de mult de zilele astea de soare de parca as fi vreo floricica care se scalda toata ziua in razele lui.Ei bine odata cu venirea primaverii au aparut si surprizele.Prima surpriza pe primavara asta se numeste BMW.
       Datorita unei persoane tare dragi mie am reusit sa ajung si eu printre persoanele care au avut ocazia in weekendul trecut sa se  plimbe la discretie cu mai multe modele BMW.Ce sa zic?Eu sunt adepta masinilor mici.Mereu mi-au placut,si mereu am crezut ca nu o sa-mi placa vreo data alt tip de masini.Ei bine,pot sa spun ca dupa ce conduci un X5 M50d incepi sa-ti schimbi optica.

       Totul s-a petrecut saptamana trecuta,vineri mai exact cand impreuna cu Andreea si Fede am mers la drivetest.O zi frumoasa de primavara,presarata cu surprize si intarzieri(din partea mea..de ce sa-mi faci daca nu merg prea des cu metroul..ma mai incurc si eu),dar totusi o zi frumoasa in care urma sa sa experimentez cel mai "misto" sentiment pe care l-am putut trai de cand conduc(si asta nu se intampla de prea mult timp)...
      Are rost sa va spun ca m-am panicat in ultimul hal?Nu ma intrebati de ce ca e simplu...Noile masini au toate cutii automate de viteze si ghiciti ce si motor pe motorina..eu n-am condus niciuna pana atunci care sa aiba vreuna dintre calitatile de mai sus.Colac peste pupaza am avut si norocul de a fi singurica in masina (si de a ma plimba de 2 ori mai mult cu fiecare dintre modele  decat celelalte persoane) asa ca, ia Marie si invata singura cum se conduce o masina de peste 100.000de Euro.Noroc cu neamtu' care s-a dovedit mai mult decat bun profesor intr-ale condusului ca altfel nu ma descurcam sa gasesc marsalierul.
      In primul rand vreau sa va enumar activitatile pregatite pentru a ne demonstra calitatile tuturor modelelor puse la dispozitia noastra:Performance Park,Peak Activity,Innovation Lane si BMW xDrive Home.
      Eu am inceput cu  Peak Activity unde am avut direct contact cu rampa si cu puntea.Aici m-am imprietenit cu neamtu' simpatic care m-a ajutat sa-mi dau seama ca m-as putea obisnui cu o masina hidramata.

         Dupa am fost la o plimbare in timpul  activitatii de Innovation Lane pe centura Bucurestiului unde am descoperit ca nu e nevoie sa ne luam ochii de la drum ca sa stim ce viteza avem,si nici sa nu uitam pe marginea drumului ca sa vedem limita de viteza ca noile BMWuri au ochi si iti spun ele.Dovada:
          O alta chestie simpatica pe care o au noile modele BMW este capacitatea de a urmari masina din fata.Asta inseamna ca daca esti plecat intr-o excursie cu masinile impreuna cu prietenii si cel din fata ta stie mai bine drumul poti activa aceasta optiune si masina o sa inregistreze toate actiunile masinii respective,copiindu-le.
         Dupa Peak Activity si Innovation Lane am mers la BMW xDrive Home unde am aflat exact despre ce inovatii este vorba in ceea ce priveste noul BMW  X5 M50d,dar mai ales ca pretul acestuia depaseste 100.000 de Euro,ceea ce m-a facut sa imi dau sema ca anul acesta nu mi-o cumpar..poate la anul.
         Din fericire Adina s-a intors in oras mai devreme si m-a putut aduce si pe mine(asta ca sa nu fac autostopul,asa cum imi propusesem initial),dar asta a implicat lipsa mea de la Performance Park unde am inteles de la fete ca s-au distrat copios.
         Ce sa mai zic..recunosc ca nu ma mai uit pe strada dupa masini mici,chiar din contra.Imi place de mor BMW X5 M50d si daca as putea l-as lua acasa,dar bugetul meu studentesc nu-mi permite..inca,dar promit ca imediat ce fac rost de bani asta va fi prima investitie.

       Ce spuneti?Voi v-ati lua un BMW?

Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com