[iHerb.com]Review Moisturizing Socks

By | 3/05/2014 11:16:00 p.m.
 Buna fetelor,

     Asa,la ceas de seara mai apuc si eu sa scriu un review.Stiu ca sunt fete care s-au aratat interesate de sosetele hidratante de pe iHerb.com a caror poza am postat-o pe facebook atunci cand am hotarat sa  le folosesc.
     Ei bine,acum revin cu impresii.
       Uitati cum am facut eu...desi sunt invatata cu testarea de produse,talpile sunt un subiect foarte delicat pentru mine in aceasta perioada.Din pacate am avut niste probleme si aproape doua luni a trebuit sa aplic diverse substante pentru a le readuce la starea de piele catifelata,care sa nu agate ciorapi si asternuturi.In cazul acestor sosete am fost mai mult decat sceptica(din cauza motivelor de mai sus),dar pana la urma s-a dovedit ca imi facusem griji degeaba.
     
        In poza de mai sus aveti instructiunile de folosire, cat si ingredientele.Asa cum puteti vedea,timpul recomandat este de 20 de minute...eu am stat aproximativ jumatate de ora ,dupa care m-am bagat in pat sa dorm.Cand m-am trezit,e adevarat,mi-am simtit talpile mai fine,dar mai ales mai hidratate.Nu-mi dau exact seama din ce motiv,dar cam odata la 2 zile mi se intampla sa-mi simt talpile uscate,sa simt nevoia sa fac un dus(de preferinta rece) ca sa imi simt iar sangele circuland prin ele.
      

        Sosetele sunt mai degraba niste "sosetoaie" care se pot pierde usor din picioare daca nu ai grija.Ideal este sa stai in pat atata timp cat le-ai incaltat.Sunt facute din plastic,iar in interiorul lor(asa cum vedeti in poza de mai sus) se afla o suprafata textila imbibata ,spun ei,cu extract de aloe vera si unt de shea.Mirosul este unul delicat si simpatic.Nu ramane dupa indepartarea sosetelor.
        Produsul se poate utiliza o singura data.

Il recomand? Da,il consider o investitie buna,mai ales atunci cand a doua zi trebuie sa purtam sandale si este neaparata nevoie ca talpile noastre sa arate bine.
Brand: "nu-pore"
Nume: Moisturizing Socks
Valabilitate: se folosesc o singura data
Cantitate: o pereche
Pret: ~4$
De unde se cumpara:www.iherb.com


Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com