Epilarea cu zahar?Floare la ureche...

By | 3/13/2014 08:33:00 a.m.

       Astazi o sa va vorbesc despre una dintre noile mele jucarii,si anume rolonul cu pasta de zahar pentru epilare.De mult timp stiu de epilarea cu zahar,cam de doi ani,dar pana acum n-am avut ocazia sa incerc.Datorita programului pentru bloggeri al Organicbaby.ro am primit un astfel de rolon:        Ce promite?Pai promite in principal o epilare fara durere.Ce va pot spune eu despre asta?Ca da,este mai putin dureroasa epilarea,dar in niciun caz FARA DURERE.Oricum eu sunt rezistenta in cea ce priveste durerea,asa ca nu ma prea pot plange.Imi mai place de altfel ca nu rupe firele de par,le smulge.Nu odata am patit cu ceara obisnuita(de cea incalzita vorbesc) sa ma trezesc ca a doua sau a treia zi dupa epilare apar din nou firele de par ca intr-o minunata padurice.
        Imi mai place si datorita faptului ca nu am nevoie de o solutie speciala de curatare,ea necesitand doar apa.Cred ,de altfel,ca acesta este cel mai mare atu al ei.

      Pachetul contine un rolon cu pasta de zahar,dar si 10 benzi speciale pentru smulgere care sunt din bumbac si care ghiciti ce,se pot refolosi.Adica le spalati de pasta de zahar(se curata cu adevarat foarte repede) si le lasati la uscat cam 1 ora,dupa care se pot refolosi.
     Per total eu sunt cu adevarat multumita de aceasta noua inventie,v-am zis...nu datorita "lipsei durerii",cat datorita faptului ca nu trebuie sa mai incropesc metode de curatare a pielii,dupa epilare.
     Aveti grija ca pasta de zahar are tendinta de a se scurge din roll-on,asta daca il depozitati dupa utilizare intr-o pozitie,alta decat vertical.


Il recomand?DA,merita macar incercat.
 Brand:SIMOUN
 Nume: Ceara naturala de zahar roll-on penrtu epilatt
Valabilitate: pana se termina
Cantitate: 140 g
Pret: 29 de lei
De unde se cumpara: http://www.organicbaby.ro/kit-ceara-naturala-de-zahar-roll-on-pentru-epilat-140g-p1901-cat98

Zambiti,merita! Astept mail-urile voastre pe sudessasblog@yahoo.com